[Strona] www.randki.b11.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
iras

[Strona] www.randki.b11.pl

Post autor: iras »

:) proszę o ocene. Chyba przedstawiać stronki nie musze bo po adresie sami wiecie na jaki temat ona jest.

www.randki.b11.pl

:)

Proponowałbym uwzględnić w treści posta prośbę o ocenę strony oraz ewentualnie krótką informację na jej temat, gdyż w innym razie będę zmuszony do interpretacji tego tematu jako spam, co związane byłoby z zablokowaniem topicu i usunięciem adresu.

Poza tym zwracam uwagę na złamanie pkt. 11 rozdziału II Regulaminu Forum WebInside.pl i wnoszę o zmianę podpisu. W innym wypadku będziemy zoobowiązani podjąć w tej sprawie bardziej radykalne środki. Póki co podpis z tego posta usuwam.
Ostatnio zmieniony czw lut 09, 2006 12:37 am przez iras, łącznie zmieniany 1 raz.
Hawk
Przelotem
Przelotem

Re: [Strona] www.randki.b11.pl

Post autor: Hawk »

Brzydkie, praktycznie pozbawione grafiki i do bolu oklepane. Moja rada: poogladaj inne serwisy randkowe i dobrze zastanow sie nad grafika i ukladem strony bo Twoja nie zacheca do tego aby w przyszlosci odwiedzic ja ponownie.
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Hawk ma zdecydowana racje. Twoja strona na tle pozostalych o tej tematyce prezentuje sie bardzo slabo. Radze zrobic strone od nowa ale bardziej przylozyc sie do niej.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

Rzeczywiście strorona okropna żle dobrane kolory grafiki brak oprócz tego mizernego topu
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

Boze... widzisz a nie grzmisz... ała... moje oczy !!! Najlepiej to wyrzuc i zacznij od poczatku.

1/10
iras

Post autor: iras »

Witam

no właśnie, zawsze mam problem z grafiką, ale popracuje nad tym :oops:

Po raz drugi zwracam uwagę na złamanie pkt. 11 rozdziału II Regulaminu Forum WebInside.pl i wnoszę o zmianę podpisu. W innym wypadku będziemy zoobowiązani podjąć w tej sprawie bardziej radykalne środki. Póki co podpis z tego posta usuwam.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

no tak tylko tam nie ma grafiki
ODPOWIEDZ