Proponowałbym uwzględnić w treści posta prośbę o ocenę strony oraz ewentualnie krótką informację na jej temat, gdyż w innym razie będę zmuszony do interpretacji tego tematu jako spam, co związane byłoby z zablokowaniem topicu i usunięciem adresu.
Poza tym zwracam uwagę na złamanie pkt. 11 rozdziału II Regulaminu Forum WebInside.pl i wnoszę o zmianę podpisu. W innym wypadku będziemy zoobowiązani podjąć w tej sprawie bardziej radykalne środki. Póki co podpis z tego posta usuwam.
Ostatnio zmieniony czw lut 09, 2006 12:37 am przez iras, łącznie zmieniany 1 raz.
Brzydkie, praktycznie pozbawione grafiki i do bolu oklepane. Moja rada: poogladaj inne serwisy randkowe i dobrze zastanow sie nad grafika i ukladem strony bo Twoja nie zacheca do tego aby w przyszlosci odwiedzic ja ponownie.
Hawk ma zdecydowana racje. Twoja strona na tle pozostalych o tej tematyce prezentuje sie bardzo slabo. Radze zrobic strone od nowa ale bardziej przylozyc sie do niej.
no właśnie, zawsze mam problem z grafiką, ale popracuje nad tym
Po raz drugi zwracam uwagę na złamanie pkt. 11 rozdziału II Regulaminu Forum WebInside.pl i wnoszę o zmianę podpisu. W innym wypadku będziemy zoobowiązani podjąć w tej sprawie bardziej radykalne środki. Póki co podpis z tego posta usuwam.