Głosujcie - proszę WAS o to

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
KaRoL
Działa
Działa

Głosujcie - proszę WAS o to

Post autor: KaRoL »

Sorki, że na taki temat, ale bardzo mi na czymś zależy i chciałbym pokonać innych choć raz.
Jestem zarejestrowany na GTA.pl (sory za reklamę) i zgłosiłem swoją pracę do S.O.T.W. na tejże stronie. Niestety inni mają przewagę liczebną (chodzi mi o autora innego screena), więc chciałbym prosić, abyście zagłosowali każdy choć raz dziennie na mój screen. Wystarczy wejść na GTA.pl (przepraszam za reklamę) i zarejestrować się tam (trwa to minutkę, bo nie trzeba potwierdzać rejestracji). Później wchodzicie na http://sotw.gta.pl (przepraszam za reklamę). Później klikacie na GŁOSUJ i szukacie screena z moim inicjałem (KAROL) i klikacie Obrazek. Mam nadzieję, że mi pomożecie.

I proszę moderatorów o nie usuwanie tego topica ani o blokowanie. Proszę Was o przysługę, bo jestem przygnębiony, że przegrywam... :cry:
Ostatnio zmieniony śr lis 05, 2003 8:47 pm przez KaRoL, łącznie zmieniany 1 raz.
Lucynd
Nowy
Nowy

Re: Głosujcie - proszę WAS o to

Post autor: Lucynd »

Temat jak i podpis autora można określić mianem osobliwych... :roll:

Oddałem głos na twojego screena nie wiem co to zmieni...ale...solidaryzować sie trzeba... :wink:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Ja nie oddałem bo przeraża mnie konieczność rejestracji :D. Ale później może zagłosuje ;).
E lucynada a może daj swój login i hasło i wszycy będziemy głosować z jednego ;).
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

mi się też nie chce rejestrować :)
KaRoL
Działa
Działa

:) Heh, nie można głosować w jeden dzień kilka razy z tego samego logina. W każdym razie nie z tego samego IP, spróbować możecie. I dzięki za głosy! Jeśli możecie to spróbujcie przebić lidera głosowania :?
Z góry dzięki :-D
Lucynd
Nowy
Nowy

Mówisz i masz.... :-D

Mój login nie należy do tych wyszukanych, ale....

Login sa
Hasło sa1
KaRoL
Działa
Działa

Czy mógłbym WAS ponownie prosić o głosowanie na mojego screena? Tym razem nosi tytuł "Naga broń 9 i 3/4". Możecie logować się na login podany przez Lucyndę.
I jeszcze jedno. Mojemu sąsiadowi zablokowali IP, niestety ja mam sieć razem z nim, więc też mam zablokowany dostęp na komentarze w sotw na tydzien. Czy ktoś mógłby skopiować całą zawartość komentarzy mojego screena i przesłać je tutaj? Chciałbym się dowiedzieć co ludzie piszą. :?
Adley
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Adley »

Siema!
Faktycznie z tego nicka co lucynda to nie można głosować więcej niż jeden raz dziennie. Musiałem się zarejestrować ale spoko. Masz głos !
pozdrowienia
KaRoL
Działa
Działa

Jeśli więcej użytkowników mogłoby głosować to byłbym wdzięczny. To naprawdę nic trudnego. Wchodzi się na GTA.pl i rejestruje (z prawej strony). Potem tylko wchodzi się na SOTW, loguje się i głosuje na mój screen. Hasło i nick są zapamiętywane w cookies więc nie trzeba sie powtórnie logować. I tak wystarczy raz dziennie i będzie ok. Czy możecie tak zrobić?

P.S. Mój nick to KaRoL.
Adley
Nowy
Nowy
Kontakt:

OK!Tu masz te komenty jak jeszcze nie dostałeś od kogośinneg

Post autor: Adley »

Sumik twierdzi, że:
Fajny screen.. tak trzymać..... jestem z tobą , koleś........

[02.12.2003 @ 21-18]

enjoi twierdzi, że:
choera a podziekowac ENJOI to nie łaska, co!!!???

[02.12.2003 @ 18-54]

mikomen twierdzi, że:
Ładne ujęcie!

[02.12.2003 @ 17-49]

cosmo twierdzi, że:
Dziex d@mjan! nie Como tylko CosmO :D

[02.12.2003 @ 15-56]

d@mjan twierdzi, że:
UWAGA!!!!! PROSZĘ ŻEBY WSZYSCY TO PRZECZYTALI. (apel do lukersa: nie usuwaj tego do końca tygodnia) Na SOTW dzieje się ostatnio sporo rzeczy, o których nie macie pojęcia. 1.Przyznaje się, że ostatnie dwa screeny, jakie wysłałem były to screeny MIKO hCA (prawie trafiłeś lukers, ty mówiłeś, że to screeny Capsla) moje były tylko opisy, a więc należy dopisać dwa zwycięstwa na konto MIKO hCA, który ma ich już 6(teraz widać ile traciła strona pod nieobecność MIKO). 2.Na pewno większość z was nie wiedziała, że na stronie działają MIKO hCA i Capsel. Wiem, że dostane za to bana. A więc chciałbym podziękować w pierwszej kolejności Como, który wprowadził mnie na tą stronę. Serdeczne dzięki dla countersa, Szmatrixa, Deimosa, Taza i Patrynia. Jeśli chodzi o „BOSSów” tej strony, to nie mogę powiedzieć złego słowa o lukersie. Nikogo innego nie widziałbym na stanowisku administratora. Co do moderatorów to nic do zarzucenia nie mam Voyagerkowi, który chociaż się na mnie zawiódł to nadal dla mnie jest spoko gościem. Na temat Stara się nie wypowiadam, ponieważ tylko raz z nim rozmawiałem. A co do [CTR] to dla mnie najgorszy z moderatorów. Najeżdżał na każdy mój screen. Po prostu go nie lubie (i z wzajemnością jak sądzę). Podsumowując. Nie musisz mi dawać bana lukers bo i tak odchodzę ze strony, a razem ze mną MIKO hCA, Capsel, Como i counters. Może jeszcze kiedyś zajże na SOTW, ale jako obserwator. Nigdy już nie zobaczycie mojego screena w konkursie. Ze stroną żegna się pięciu zwycięzców, ale tym razem zabraniam, komu kolwiek obwiniać o to lukersa lub jakiegoś moderatora. A więc żegna się z wami d@mjan.

[02.12.2003 @ 15-46]

KaRoL twierdzi, że:
Dziękuję za głosa od anonimowanego usera, który mi się nie wpisał :)
Pozdro dla wszystkich!!!

[01.12.2003 @ 21-34]

domimen twierdzi, że:
Całkiem, całkiem...

[01.12.2003 @ 19-35]

MastahX twierdzi, że:
Heh fajny screen. Masz mój głos.

[01.12.2003 @ 17-41]

Ps. tylko raz dziennie można głosować! LIPA
Pozdrowienia
KaRoL
Działa
Działa

Można tylko raz dziennie, ale z jednego IP. Jeśli znajdziecie się gdzieś w kafejce internetowej, u kumpla, to wejdźcie na 2 minutki na SOTW i oddajcie głos. Liczy się każdy SUBMIT.
Lucynd
Nowy
Nowy

ale Karol trujesz rure..:-D dostałeś vota odemnie..:)
KaRoL
Działa
Działa

Dzięki Lucynda :-D Mam nadzieję, że będziesz głosować przez następne dni i inni także :P
Lucynd
Nowy
Nowy

jak nie zapomne..:wink:
KaRoL
Działa
Działa

SŁUCHAJCIE!
Taki jeden gość co mnie strasznie nie lubi zapowiedział, że na SOTW będzie głosował tyle razy, aż Deimos wygra w tym tygodniu. Proszę WSZYSTKICH użytkowników tego forum, którzy mogą zagłosować niech to zrobią. Głosuje się bardzo prosto, wystarczy się zarejestrować na GTA.pl. Rejestracji nie trzeba w żaden sposób potwierdzać ani nic. Na SOTW dziennie można oddać jeden głos z jednego IP i jednego użytkownika. Jeśli możecie, to zagłosujcie na mnie. Mój screen nosi nazwę "Ucieczka w kosmos".

Pozdrawiam
Karol :(
ODPOWIEDZ