Sumik twierdzi, że:
Fajny screen.. tak trzymać..... jestem z tobą , koleś........
[02.12.2003 @ 21-18]
enjoi twierdzi, że:
choera a podziekowac ENJOI to nie łaska, co!!!???
[02.12.2003 @ 18-54]
mikomen twierdzi, że:
Ładne ujęcie!
[02.12.2003 @ 17-49]
cosmo twierdzi, że:
Dziex d@mjan! nie Como tylko CosmO
[02.12.2003 @ 15-56]
d@mjan twierdzi, że:
UWAGA!!!!! PROSZĘ ŻEBY WSZYSCY TO PRZECZYTALI. (apel do lukersa: nie usuwaj tego do końca tygodnia) Na SOTW dzieje się ostatnio sporo rzeczy, o których nie macie pojęcia. 1.Przyznaje się, że ostatnie dwa screeny, jakie wysłałem były to screeny MIKO hCA (prawie trafiłeś lukers, ty mówiłeś, że to screeny Capsla) moje były tylko opisy, a więc należy dopisać dwa zwycięstwa na konto MIKO hCA, który ma ich już 6(teraz widać ile traciła strona pod nieobecność MIKO). 2.Na pewno większość z was nie wiedziała, że na stronie działają MIKO hCA i Capsel. Wiem, że dostane za to bana. A więc chciałbym podziękować w pierwszej kolejności Como, który wprowadził mnie na tą stronę. Serdeczne dzięki dla countersa, Szmatrixa, Deimosa, Taza i Patrynia. Jeśli chodzi o „BOSSów” tej strony, to nie mogę powiedzieć złego słowa o lukersie. Nikogo innego nie widziałbym na stanowisku administratora. Co do moderatorów to nic do zarzucenia nie mam Voyagerkowi, który chociaż się na mnie zawiódł to nadal dla mnie jest spoko gościem. Na temat Stara się nie wypowiadam, ponieważ tylko raz z nim rozmawiałem. A co do [CTR] to dla mnie najgorszy z moderatorów. Najeżdżał na każdy mój screen. Po prostu go nie lubie (i z wzajemnością jak sądzę). Podsumowując. Nie musisz mi dawać bana lukers bo i tak odchodzę ze strony, a razem ze mną MIKO hCA, Capsel, Como i counters. Może jeszcze kiedyś zajże na SOTW, ale jako obserwator. Nigdy już nie zobaczycie mojego screena w konkursie. Ze stroną żegna się pięciu zwycięzców, ale tym razem zabraniam, komu kolwiek obwiniać o to lukersa lub jakiegoś moderatora. A więc żegna się z wami d@mjan.
[02.12.2003 @ 15-46]
KaRoL twierdzi, że:
Dziękuję za głosa od anonimowanego usera, który mi się nie wpisał

Pozdro dla wszystkich!!!
[01.12.2003 @ 21-34]
domimen twierdzi, że:
Całkiem, całkiem...
[01.12.2003 @ 19-35]
MastahX twierdzi, że:
Heh fajny screen. Masz mój głos.
[01.12.2003 @ 17-41]
Ps. tylko raz dziennie można głosować! LIPA