[Forum] Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
kwintosz

[Forum] Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne

Post autor: kwintosz »

Chciałbym was serdecznie zaprosić na Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne, znajdziecie tu takie działy jak: Sport, Muzyka, Film, Hardware i dużo więcej. Super atmosfera, ciekawe tematy, porady, nowinki i wiele wiele innych to wszystko znajdziesz tylko tu. Lubisz dzielić się swoimi opiniami? Lubisz kontakt z ludźmi? Lubisz oglądać filmy? Znasz się na komputerach? Pragramy i systemy operacyjne nie mają dla Ciebie tajemnic? Interesują Cię nowe technologie? Lubisz miło spędzać czas, poznawać nowych ludzi? To forum jest właśnie dla Ciebie.. Wejdź, sprawdź nas i dołącz do nas.. stwórz z nami najlepsze forum w internecie..!!

http://members.lycos.co.uk/kwintosz

P.S Mam nadzieje na konstruktywne odpowiedzi i opinie..Pozdrawiam
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Re: [Forum] Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne

Post autor: Asit »

dziwne to forum..
ja nie moge sie polapac..
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

juz sie polapalem, sory ;d

ja radze dodac nowy styl bardziej podstawowy bo nie kazdemu odpowiada taki uklad.. w tresc sie nie zaglebialem ale jest duzo tematow wiec kazdy moze dodac cos od siebie..
kwintosz

Może jeszcze jakieś sugestie? Chętnie posłucham propozycji i krytyki.. Pozdrawiam..
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

ode mnie to by bylo na tyle..
Look_as
Nowy
Nowy

Post autor: Look_as »

Troche dziwnie wygląda na rozdzielczości 1280x1024 i wyższych, chyba niepotrzebnie sie skaluje...
MumiN

Post autor: MumiN »

Forum jak forum, troche to szablonowe, a tak w nawiasie to przydaloby się jakieś logo czy cuś.....
kwintosz

Wiem właśnie :( ale ja nie bardzo sobie radze z programami graficznymi :oops: , pozatym też teraz mam mało czasu na zabawy tego typu (sesja się zaczeła :twisted: ). Jeśli ktoś zna się na tym i mógłby mi pomóc, także przy buttonach i bannerach to prosiłbym o kontakt 8) . Macie jeszcze coś do napisania, prosze o dalsze analizy.. sugestie, propozycje.. :-D pozdrawiam
ODPOWIEDZ