[Forum] Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne
[Forum] Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne
Chciałbym was serdecznie zaprosić na Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne, znajdziecie tu takie działy jak: Sport, Muzyka, Film, Hardware i dużo więcej. Super atmosfera, ciekawe tematy, porady, nowinki i wiele wiele innych to wszystko znajdziesz tylko tu. Lubisz dzielić się swoimi opiniami? Lubisz kontakt z ludźmi? Lubisz oglądać filmy? Znasz się na komputerach? Pragramy i systemy operacyjne nie mają dla Ciebie tajemnic? Interesują Cię nowe technologie? Lubisz miło spędzać czas, poznawać nowych ludzi? To forum jest właśnie dla Ciebie.. Wejdź, sprawdź nas i dołącz do nas.. stwórz z nami najlepsze forum w internecie..!!
http://members.lycos.co.uk/kwintosz
P.S Mam nadzieje na konstruktywne odpowiedzi i opinie..Pozdrawiam
http://members.lycos.co.uk/kwintosz
P.S Mam nadzieje na konstruktywne odpowiedzi i opinie..Pozdrawiam
Re: [Forum] Forum Dyskusyjne Ogólnotematyczne
dziwne to forum..
ja nie moge sie polapac..
ja nie moge sie polapac..
juz sie polapalem, sory ;d
ja radze dodac nowy styl bardziej podstawowy bo nie kazdemu odpowiada taki uklad.. w tresc sie nie zaglebialem ale jest duzo tematow wiec kazdy moze dodac cos od siebie..
ja radze dodac nowy styl bardziej podstawowy bo nie kazdemu odpowiada taki uklad.. w tresc sie nie zaglebialem ale jest duzo tematow wiec kazdy moze dodac cos od siebie..
Może jeszcze jakieś sugestie? Chętnie posłucham propozycji i krytyki.. Pozdrawiam..
ode mnie to by bylo na tyle..
Troche dziwnie wygląda na rozdzielczości 1280x1024 i wyższych, chyba niepotrzebnie sie skaluje...
Forum jak forum, troche to szablonowe, a tak w nawiasie to przydaloby się jakieś logo czy cuś.....
Wiem właśnie
ale ja nie bardzo sobie radze z programami graficznymi
, pozatym też teraz mam mało czasu na zabawy tego typu (sesja się zaczeła
). Jeśli ktoś zna się na tym i mógłby mi pomóc, także przy buttonach i bannerach to prosiłbym o kontakt
. Macie jeszcze coś do napisania, prosze o dalsze analizy.. sugestie, propozycje..
pozdrawiam