Sprawdzenie numeru telefonu (komórka)

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
karl

Sprawdzenie numeru telefonu (komórka)

Post autor: karl »

Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia konkretnego numeru telefonu? Mam na myśli komórkę. Chodzi mi konkretnie o Plus GSM, ale z chęcią dowiedziałbym się też o innych operatorach. Wprawdzie Plus GSM udostępnia na swojej stronie oficjalną książkę telefoniczną, jednak można sprawdzać jej zbiór tylko po podaniu miejscowości i nazwiska, a ja chciałbym sprawdzić konkretny numer. Czy można jakoś pobrać tę bazę danych z książką i samemu ją przeglądnąć po numerach? Mam kilku natrętów, którzy do mnie dzwonią, a ja nie wiem kto to... :x
Paweł Mączka
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Sprawdzenie numeru telefonu (komórka)

Post autor: Paweł Mączka »

Jeżeli do ciebie dzwonią to numer telefonu powinien wyświetlić się na wyświetlaczu twojego telefonu (twoje pytanie brzmi jak sprawdzić czyjś numer...)
czemu

Post autor: czemu »

gruvby pisze:Jeżeli do ciebie dzwonią to numer telefonu powinien wyświetlić się na wyświetlaczu twojego telefonu (twoje pytanie brzmi jak sprawdzić czyjś numer...)
Jak widać nie zrozumiałeś pytania.

Numer ma - chce teraz sprawdzić właściciela.
ragni

Post autor: ragni »

karl pisze:Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia konkretnego numeru telefonu?
nie ma. klania sie ustawa o ochronie danych osobowych :)

kup tik-taka i zadzwon z informacja "wygral pan pralke" - moze wtedy poda swoje namiary.
ODPOWIEDZ