Sprawdzenie numeru telefonu (komórka)
-
karl
Sprawdzenie numeru telefonu (komórka)
Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia konkretnego numeru telefonu? Mam na myśli komórkę. Chodzi mi konkretnie o Plus GSM, ale z chęcią dowiedziałbym się też o innych operatorach. Wprawdzie Plus GSM udostępnia na swojej stronie oficjalną książkę telefoniczną, jednak można sprawdzać jej zbiór tylko po podaniu miejscowości i nazwiska, a ja chciałbym sprawdzić konkretny numer. Czy można jakoś pobrać tę bazę danych z książką i samemu ją przeglądnąć po numerach? Mam kilku natrętów, którzy do mnie dzwonią, a ja nie wiem kto to... 
-
Paweł Mączka
- Nowy

- Kontakt:
Re: Sprawdzenie numeru telefonu (komórka)
Jeżeli do ciebie dzwonią to numer telefonu powinien wyświetlić się na wyświetlaczu twojego telefonu (twoje pytanie brzmi jak sprawdzić czyjś numer...)
-
czemu
Jak widać nie zrozumiałeś pytania.gruvby pisze:Jeżeli do ciebie dzwonią to numer telefonu powinien wyświetlić się na wyświetlaczu twojego telefonu (twoje pytanie brzmi jak sprawdzić czyjś numer...)
Numer ma - chce teraz sprawdzić właściciela.
nie ma. klania sie ustawa o ochronie danych osobowych :)karl pisze:Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia konkretnego numeru telefonu?
kup tik-taka i zadzwon z informacja "wygral pan pralke" - moze wtedy poda swoje namiary.