www.skoki.org

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Katun

www.skoki.org

Post autor: Katun »

http://www.skoki.org

Jak oceniacie tą stronę?
iro
Moderator

Re: www.skoki.org

Post autor: iro »

Strasznie wyglądają te tabelki. Stosujesz tło dla tekstu, zupełnie nie wiem dlaczego. Całkowicie oszpeciłeś tym wygląd.
Krzysztof Sziwa

Post autor: Krzysztof Sziwa »

Kod: Zaznacz cały

Warning: mysql_pconnect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 42

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 43

Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 55
motopoland
Nowy
Nowy
Kontakt:

ciekawe na jakim serwerze

Post autor: motopoland »

Warning: mysql_pconnect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 42
riker
Nowy
Nowy

Post autor: riker »

Ja tej strony nie wiedze, bledy na 3 przewiniecia strony i nic pozatym.
rman
Nowy
Nowy

ocena

Post autor: rman »

za dużo elementów na stronie głównej chodzi mi o linki może i jest serwis rozbudowany ale moze lepiej było by lepiej podzielić te linki na grupy a nie prezentować wszystkie na jednej stronie, za zbedne uważam tez podświetlanie pod kursorem czy to w menu czy w tabelkach, no i na koniec w topie zmniejszyłbym napis "skoki org", jak dla mnie jest za duży
ODPOWIEDZ