http://www.skoki.org
Jak oceniacie tą stronę?
www.skoki.org
Re: www.skoki.org
Strasznie wyglądają te tabelki. Stosujesz tło dla tekstu, zupełnie nie wiem dlaczego. Całkowicie oszpeciłeś tym wygląd.
-
Krzysztof Sziwa
Kod: Zaznacz cały
Warning: mysql_pconnect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 42
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 43
Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 55-
motopoland
- Nowy

- Kontakt:
ciekawe na jakim serwerze
Warning: mysql_pconnect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/skoki/public_html/alfa/include.php on line 42
Ja tej strony nie wiedze, bledy na 3 przewiniecia strony i nic pozatym.
ocena
za dużo elementów na stronie głównej chodzi mi o linki może i jest serwis rozbudowany ale moze lepiej było by lepiej podzielić te linki na grupy a nie prezentować wszystkie na jednej stronie, za zbedne uważam tez podświetlanie pod kursorem czy to w menu czy w tabelkach, no i na koniec w topie zmniejszyłbym napis "skoki org", jak dla mnie jest za duży