Wyniki Google
Wyniki Google
Dostałem bana w GOOGLE nie bardzo wiem za co.... strona jest indeksowana, jednak nie wyświetla sie w wynikach... www.meblemetalowe.home.pl/ , może czegoś nie wiem... na co powinienem zwrócić uwage... może ktoś zerknąć na to?
Z góry dziekuję...
Z góry dziekuję...
Re: Wyniki Google
nie dostałeś bana w google , nie cygań
, może załapałeś sie na jaki fiterek ??.. napisz coś wiece , jak pozycjonujesz na jakie frazy , od kiedy itp. itd. ile ma ta domena
Domena istnieje od czerwca... pozycjonuję ją wpisując link do katalogów www... ostatnio mój link utrzymywał sie na 18 pozycji... poczym zniknął... przystąpiłem rownież do wymiany lików freeboty... i myslę że może to spowodowało zniknięcie strony z wyników google...
A zapomniałem... pozycjonuję na frazę "meble metalowe"
no to tak .. przypuszczam że wpadłeś w filterek.. , ale czas pokaże mogą to być po prostu zawirowania w google i za kilka dni wszystko wróci do normy .. jak masz filtr to możesz mieć problem od kilku tygodni do kilki miesięcy nie ma jasno powiedziane niestety za co i na ile się go dostanie także tu możemy powróżyć sobie z fusów
- ban to nie jest , na to trzeba sobie zapracować
- a teraz co zrobić .. hmm.. linkować dalej ale na zmienne anchory
typu:
meble metalowe
metalowe meble
meble itp.. itd
tak co by to miało jakiś sens zestaw dobierz sobie tu:
https://adwords.google.pl/select/KeywordToolExternal
- nie powinno sie pozycjonować na jeden anchor bo jest bo bardzo nienaturalne linkowanie
- do presell page możesz dodać parę artykułow z linkami w treści o leczniczym działaniu meblo metalowych
Tu masz fajny spis by mar http://www.katalogiseo.info/ to sobie tam tom swoją stronę możesz pododawać
- zeby kożystać z systemów to trzeba sobie mocny grunt pod to "ubić" z linków stałych .. ( takie jest moje zdanie na temat )
Cóż zostało mi powiedzieć powodzenie i szybkiego powrotu to TG życzę
- ban to nie jest , na to trzeba sobie zapracować
- a teraz co zrobić .. hmm.. linkować dalej ale na zmienne anchory
typu:
meble metalowe
metalowe meble
meble itp.. itd
tak co by to miało jakiś sens zestaw dobierz sobie tu:
https://adwords.google.pl/select/KeywordToolExternal
- nie powinno sie pozycjonować na jeden anchor bo jest bo bardzo nienaturalne linkowanie
- do presell page możesz dodać parę artykułow z linkami w treści o leczniczym działaniu meblo metalowych
Tu masz fajny spis by mar http://www.katalogiseo.info/ to sobie tam tom swoją stronę możesz pododawać
- zeby kożystać z systemów to trzeba sobie mocny grunt pod to "ubić" z linków stałych .. ( takie jest moje zdanie na temat )
Cóż zostało mi powiedzieć powodzenie i szybkiego powrotu to TG życzę
dubel prosze o skasowanie
-
fan_pascala
- Nowy

- Kontakt:
Nawet nie zniknąłeś, na tą frazę jesteś na około 170 miejscu.
tylko że ten wynik uzyskała któraś z nie pozycjonowanych podstron zawierających słowa kluczowefan_pascala pisze:Nawet nie zniknąłeś, na tą frazę jesteś na około 170 miejscu.
Dlaczego z 14 pozycji spadłem na 170?
nie spadłeś .. strona główna ci wyleciała z serpów na pozycjonowaną frazę .. a na stronie 170 jest podstrona której zapewne nie pozycjonowałeś , ale w tekście na tej podstronie są słowa kluczowe czyli meble metalowelechu40 pisze:Dlaczego z 14 pozycji spadłem na 170?
Jak się dowiedzieć za co sie podpadło? I jak dlugo moze trwać takie zesłanie....?
Tego nikt nie wie. Bo nie dość że algorytmy Google objęte są tajemnicą, to jeszcze często są zmieniane.
To jakies bledne kolo... nikt przeciez nie zamierza poznawac algorytmow Google... ale jak kogos wyrzucaja z wynikow to przynajmniej powinni poinformowac za co....
lechu40 pisze:.. ale jak kogos wyrzucaja z wynikow to przynajmniej powinni poinformowac za co....