Muszę wspomnieć o 2 kwestiach: strona sie wolno ładuje, bo piwko.pl jest jednak wolne; druga: stronka jest w trakcie tworzenia- co nieco jest w dziale humor
Zapraszam do głosowania w sondzie
Pozdrowionka
po czym zaraz :Narzil pisze:Stronka OK, ale tak jak aqapo myślę, że jakieś tło by się przydało. 5+/10.
Po drugie- wszedłem na twoją stronkę... Ciekawy jestem... mi dałeś 4... a sobie ile wstawisz ?Narzil pisze:Strona długo mi się ładuje, trudno doczekać końca. Logo takie sobie, jakby za duże. Brak polskich czcionek. Nic rewelacyjnego.Moim zdanie tło by się przydało. Ocena 4/10.
gdyż jesli autor takiej strony wyrazi na to swoja zgode - poda linka do oceny jego strony.Po drugie- wszedłem na twoją stronkę... Ciekawy jestem... mi dałeś 4... a sobie ile wstawisz ?
skoro "czytanie siebie samego nie boli" to jakiś sposób czytania boli ?Czytaj, chociaż siebie samego, to naprawde nie boli...
Hmm... Wiem co pisze wcześniej i nie oceniałem tej samej strony dwa razy. Oceniałem tą stronę, którą podałeś w swoim ostatnim poście.( tą o klanie [six])Chris pisze:Dzięki wielkie za sugestie.
( w ogóle stwierdzam, że nie będę już stosował białego tła na stronkach, bo czasem człowiek się narobi, a i tak większość tego nie docenivia moja 1 stronka http://six.lama.net.pl/index2.html od dzisiaj zawsze będę rzucał jakiś kolorek cieszący oko
).
Co do wykonania- proszę się nie dziwić- to moja 2 stronka, stworzona czysto amatorsko, hobbystyczniei tak jak na amatora to chyba nie najgorzej
.