Mnie się wydaje że jeśli młode dobrze zorganizowane serwisy podejdą do sprawy dobrze to mają szanse na zarobki oczywiście nie wszyscy.
W podsumowaniu roku 2003 na jednym z czołówych miejsc jako to co się wydarzyło w branży IT jestgwałtowny wzrost serwisów oferujących materiał za które internauci muszą płacic, najczęściej sa to płatne częsci ich serwisów, odnotowano tez duży wzros e-sprzedaży oraz duża popularność aukcji internetowych.
Uważam że rok 2004 może być jednym z przełomowych w działalności co po niktórych serwisów .
[dyskusja] Nowe portale
Re: [dyskusja] Nowe portale
Witam Panów.
Duży postępy i wiele zmian w dziale portali, powstało dużo nowych portali a inne upadły.
Nowe portale?
Ostatnio dużo śledzę poczynania portali, zauważyłem dużo nowych ciekawych prężnie rozwijających portali, zaimponował mnie MYpolacy poświęcony tematom narodowych polski, można znaleźć tam dużo rozrywki, wiadomości
www.osada.pl - nadal się rozwija, dużo planów, powoli będzie stawać się realiami
może być Ciekawie
, zmiana wyglądu przystosowany został klasycznie
Bazuka - z moich źródeł wynika, że autorzy z rezygnowali z projektu portalu
szkoda
Duży postępy i wiele zmian w dziale portali, powstało dużo nowych portali a inne upadły.
Nowe portale?
Ostatnio dużo śledzę poczynania portali, zauważyłem dużo nowych ciekawych prężnie rozwijających portali, zaimponował mnie MYpolacy poświęcony tematom narodowych polski, można znaleźć tam dużo rozrywki, wiadomości
www.osada.pl - nadal się rozwija, dużo planów, powoli będzie stawać się realiami
Bazuka - z moich źródeł wynika, że autorzy z rezygnowali z projektu portalu
WakacjeOdion pisze: Nie mam pojecia co ostatnio sie stalo w sieci.
Moim zdaniem wiele portali powstanie z początkiem września. Ale i tak najwazniejsza jest sila przebicia i oczywiscie cel w potrzeby odwiedzajacych.
Coraz wiecej nas przybywa i coraz wiecej osob bo tak maja w naturze wyraza chec przynaleznosci do jakiejs grupy spolecznosci reprezentujacej i majacej te same poglady. Wystarczy stworzyc miejsce w internecie (portal) w ktorym jedni beda czuc sie naprawde dobrze a inni wrecz przeciwnie to zbuduje miedzy jednymi a drugimi roznice, a tym samym powstanie podzial na grupy.
Tylko co takiego moze przyciagnac ogolną uwage jednych a drugich wogole nie zainteresowac? Ja na to pytanie znalazlem odpowiedz ale otwarcie bedzie dopiero we wrzesniu.
Pozdrawiam
moze wpierw zdefiniujemy co rozumiemy przez slowo portal? bo ja ogladajac wskazane serwisy mam wrazenie ze do portalu to maja jeszcze bardzo daleko.
Co do młodych ''portali'' - upadły niestety
. No właśnie mnie wkurza, że serwis z małym downloadem,paroma serwisami i newsami na głownej ma w tytule Portal. Portal to dla mnie wp czy onet, a nie np. webinside czy mocny.com. Według mnie na nowy portal nie ma miejsca w Polsce ( no chyba tylko filia Yahoo w Polsce). Bo portal dla mnie bez poczty, wielu dzialow tematycznyhc to nie portal. A trudno jest zmotywować ludzi, czesto niepełnoletnich do pracy za friko.
-
motopoland
- Nowy

- Kontakt:
Podejrzałem kod twojej strony muzyka.pl dlaczego masz tam coś takiego:
<body bgcolor="#FFFFFF"LEFTMARGIN=120 TOPMARGIN=0>
<table width="755" border="0">
Jam mam ekran 800x600 i pojawiający się suwak jest lekko irytujący,
tym bardziej, że główną table masz 755.
Nie lepiej wyrzucić LEFTMARGIN=120 i wypośrodkować
tabelę?
To tak po koleżeńsku :)
J
<body bgcolor="#FFFFFF"LEFTMARGIN=120 TOPMARGIN=0>
<table width="755" border="0">
Jam mam ekran 800x600 i pojawiający się suwak jest lekko irytujący,
tym bardziej, że główną table masz 755.
Nie lepiej wyrzucić LEFTMARGIN=120 i wypośrodkować
tabelę?
To tak po koleżeńsku :)
J
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
większości się wydaję, że smsami, logami i dzwonkami można na siebie zarobić - żałosne!