[dyskusja] Nowe portale

To forum daje możliwość komentowania bieżących wydarzeń z sieci. Dyskutujemy o wszelkiego rodzaju nowościach, portalach, akcjach w sieci internet itp.

Azazello
Kontakt:

Re: [dyskusja] Nowe portale

Post autor: Azazello »

Mnie się wydaje że jeśli młode dobrze zorganizowane serwisy podejdą do sprawy dobrze to mają szanse na zarobki oczywiście nie wszyscy.
W podsumowaniu roku 2003 na jednym z czołówych miejsc jako to co się wydarzyło w branży IT jestgwałtowny wzrost serwisów oferujących materiał za które internauci muszą płacic, najczęściej sa to płatne częsci ich serwisów, odnotowano tez duży wzros e-sprzedaży oraz duża popularność aukcji internetowych.

Uważam że rok 2004 może być jednym z przełomowych w działalności co po niktórych serwisów .
Amian
Kontakt:

Post autor: Amian »

Witam Panów.

Duży postępy i wiele zmian w dziale portali, powstało dużo nowych portali a inne upadły.

Nowe portale?
Ostatnio dużo śledzę poczynania portali, zauważyłem dużo nowych ciekawych prężnie rozwijających portali, zaimponował mnie MYpolacy poświęcony tematom narodowych polski, można znaleźć tam dużo rozrywki, wiadomości :)

www.osada.pl - nadal się rozwija, dużo planów, powoli będzie stawać się realiami ;) może być Ciekawie ;), zmiana wyglądu przystosowany został klasycznie :)

Bazuka - z moich źródeł wynika, że autorzy z rezygnowali z projektu portalu :( szkoda
HERO
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: HERO »

Odion pisze: Nie mam pojecia co ostatnio sie stalo w sieci.
Wakacje
Moim zdaniem wiele portali powstanie z początkiem września. Ale i tak najwazniejsza jest sila przebicia i oczywiscie cel w potrzeby odwiedzajacych.
Coraz wiecej nas przybywa i coraz wiecej osob bo tak maja w naturze wyraza chec przynaleznosci do jakiejs grupy spolecznosci reprezentujacej i majacej te same poglady. Wystarczy stworzyc miejsce w internecie (portal) w ktorym jedni beda czuc sie naprawde dobrze a inni wrecz przeciwnie to zbuduje miedzy jednymi a drugimi roznice, a tym samym powstanie podzial na grupy.
Tylko co takiego moze przyciagnac ogolną uwage jednych a drugich wogole nie zainteresowac? Ja na to pytanie znalazlem odpowiedz ale otwarcie bedzie dopiero we wrzesniu.
Pozdrawiam
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »

moze wpierw zdefiniujemy co rozumiemy przez slowo portal? bo ja ogladajac wskazane serwisy mam wrazenie ze do portalu to maja jeszcze bardzo daleko.
DiDeK
Nowy
Nowy

Post autor: DiDeK »

Co do młodych ''portali'' - upadły niestety :( . No właśnie mnie wkurza, że serwis z małym downloadem,paroma serwisami i newsami na głownej ma w tytule Portal. Portal to dla mnie wp czy onet, a nie np. webinside czy mocny.com. Według mnie na nowy portal nie ma miejsca w Polsce ( no chyba tylko filia Yahoo w Polsce). Bo portal dla mnie bez poczty, wielu dzialow tematycznyhc to nie portal. A trudno jest zmotywować ludzi, czesto niepełnoletnich do pracy za friko.
motopoland
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: motopoland »

Podejrzałem kod twojej strony muzyka.pl dlaczego masz tam coś takiego:
<body bgcolor="#FFFFFF"LEFTMARGIN=120 TOPMARGIN=0>
<table width="755" border="0">

Jam mam ekran 800x600 i pojawiający się suwak jest lekko irytujący,
tym bardziej, że główną table masz 755.

Nie lepiej wyrzucić LEFTMARGIN=120 i wypośrodkować
tabelę?
To tak po koleżeńsku :)

J
Grzegorz Komsta
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Komsta »

większości się wydaję, że smsami, logami i dzwonkami można na siebie zarobić - żałosne! :(
ODPOWIEDZ