[strona] chotka.com/foto

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
chotek
Kontakt:

[strona] chotka.com/foto

Post autor: chotek »

Miala to byc niewielka galeria zdjec..
Ocencie wykonanie grafiki.. i zdjecia.
ktore Waszym zdaniem najlepsze..

aha no i link :P

www.chotka.com/foto

Pozdrawiam.
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: [strona] chotka.com/foto

Post autor: Kamil Kierzkowski »

Zdjęcia całkiem fajne, mi najbardziej się 2 spodobło chociaz kilka było też fajnych (gdzie zrobiłeś 8?).
Przydałby się jakiś indeks zdjęć bo się tak klika coraz dalej i nie wiadomo kiedy koniec :) albo chociaż informacja, że umieszczonych jest aktualnie x zdjęć.
Przy zdjęciach kolorowych jest spoko, ale przy zdjęciach czarno-białych jest trochę za szaro.
Na dole nie ma linka do Webinside :P
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

Photo number one rules.
A teraz co do strony. Zgadzam się z przedmówcą: przy szarych zdjęciach trochę za szaro. Po za tym wg mnie albo te dymki są niepotrzebne, albo ustaw kusor na strzałkę (cursor:default;).
chotek
Kontakt:

Zdjęcia całkiem fajne, mi najbardziej się 2 spodobło chociaz kilka było też fajnych (gdzie zrobiłeś 8?).
W Karzimierzu Dolnym, nad Wisla w woj. lubelskim :> duzo warszawiakow tam przyjezdza.. i dzisiaj znowu tam bylem i ja :P
Przydałby się jakiś indeks zdjęć bo się tak klika coraz dalej i nie wiadomo kiedy koniec albo chociaż informacja, że umieszczonych jest aktualnie x zdjęć.
no taka informacje trzeba bedzie gdzies umiescic.. ale to przy nastepnej aktualizacji
Przy zdjęciach kolorowych jest spoko, ale przy zdjęciach czarno-białych jest trochę za szaro.
Na dole nie ma linka do Webinside
nie wiem czy nie zrobie np. 3 roznych opraw graficznych ze wzgledu na kategorie zdjec.. ale to juz plany na przyszlosc... jak bedzie wiecej zdjec :)
No adres webinside mysle ze umieszcze rowniez przy nastepnej aktualce.. zreszta co mi zalezy.. zaraz to zrobie :) kurde musze sie zaklimatyzowac troche na tym forum :P moze dacie mi jakis dzial do moderowania ? :D
preferuje cos o corelu (photo-paincie) lub o fotografii :)
ale to jeszcze nie teraz chyba :P

Dziekuje pozdrawiam.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

chotek pisze:moze dacie mi jakis dzial do moderowania ? :D
My tu jesteśmy dłużej niż ty i nic nam jeszcze nie zaproponowali, więc nie łódź się :twisted:
Ostatnio zmieniony ndz lut 08, 2004 9:56 pm przez KaRoL, łącznie zmieniany 1 raz.
chotek
Kontakt:

KaRoL pisze:
chotek pisze:moze dacie mi jakis dzial do moderowania ? :D
My tu jesteśmy dłużej niż ty i nic nam jeszcze nie zaproponowali, więc nie łódź się :twisted:
Tak sobie tylko napisalem (powiedzialem) bo w sumie to i nawet bym nie chcial wystarczy mi moje forum na ktorym juz nikt nie pisze (www.schron.com/forum) musze je kiedys zmienic i troche rozkrecic :)
Ale same dobre checi nie wystarcza.. :]
Pozdrawiam.
qinx
Kontakt:

opinia

Post autor: qinx »

mi sie podoba, trzyma klimacik, fotki też fajne, ;-) 8/10
ODPOWIEDZ