Ocencie wykonanie grafiki.. i zdjecia.
ktore Waszym zdaniem najlepsze..
aha no i link
www.chotka.com/foto
Pozdrawiam.

W Karzimierzu Dolnym, nad Wisla w woj. lubelskim :> duzo warszawiakow tam przyjezdza.. i dzisiaj znowu tam bylem i jaZdjęcia całkiem fajne, mi najbardziej się 2 spodobło chociaz kilka było też fajnych (gdzie zrobiłeś 8?).
no taka informacje trzeba bedzie gdzies umiescic.. ale to przy nastepnej aktualizacjiPrzydałby się jakiś indeks zdjęć bo się tak klika coraz dalej i nie wiadomo kiedy koniec albo chociaż informacja, że umieszczonych jest aktualnie x zdjęć.
nie wiem czy nie zrobie np. 3 roznych opraw graficznych ze wzgledu na kategorie zdjec.. ale to juz plany na przyszlosc... jak bedzie wiecej zdjecPrzy zdjęciach kolorowych jest spoko, ale przy zdjęciach czarno-białych jest trochę za szaro.
Na dole nie ma linka do Webinside
My tu jesteśmy dłużej niż ty i nic nam jeszcze nie zaproponowali, więc nie łódź sięchotek pisze:moze dacie mi jakis dzial do moderowania ?
Tak sobie tylko napisalem (powiedzialem) bo w sumie to i nawet bym nie chcial wystarczy mi moje forum na ktorym juz nikt nie pisze (www.schron.com/forum) musze je kiedys zmienic i troche rozkrecicKaRoL pisze:My tu jesteśmy dłużej niż ty i nic nam jeszcze nie zaproponowali, więc nie łódź sięchotek pisze:moze dacie mi jakis dzial do moderowania ?