Bardzo chcę zając się grafiką www ale nie wiem czemu poświęcić czas - jakiemu programowi - Photoshop, moze Paint Shop Pro ...
Jakie macie sugestie co do nauki - ksiazki, kursy ...
Reasumujac --- jak zaczac przygodę z grafika www
Wielkie dzieki ...

Rzeczywiście tutoriali można znaleźć wiele. Photoshop jest dosyć łatwy w obsłudze i jak Fancy powiedział ma wiele rozbudowanych funkcji. Więc polecam zacząć naukę grafiki z Photoshopem, chociaż każdy może mieć inne zdanie dot. programów graficznych.Fancy pisze:Sam używam photoshopa z którego korzysta również większość profesjonalnych grafików, webmasterów i polecam jego naukę ze względu na rozbudowane opcje programu oraz łatwą dostępność do materiałów edukacyjnych

dawno mnie tu nie było, a takich herezji dlugo nie slyszalem...Hygin Delimat pisze:[...]najlepszym programem graficznym jest Corel Photo Paint [...]
Każdy ma prawo do własnego zdania...Mayhen pisze:dawno mnie tu nie było, a takich herezji dlugo nie slyszalem...Hygin Delimat pisze:[...]najlepszym programem graficznym jest Corel Photo Paint [...]

zgodzic się nie moge, to nie ta liga.najlepszym programem graficznym jest Corel Photo Paint