Oceńcie moją stronkę

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
Narzil
Nowy
Nowy

Re: Oceńcie moją stronkę

Post autor: Narzil »

Ta nowsza strona jest znacznie lepsza od poprzedniej, dlaczego byś nie spróbował poprawić strony tego klanu [six]? Może udałoby się zrobić coś dobrego.
aqapo
Nowy
Nowy

Post autor: aqapo »

Hmm... Wiem co pisze wcześniej i nie oceniałem tej samej strony dwa razy. Oceniałem tą stronę, którą podałeś w swoim ostatnim poście.
Ja też zwracam honor - sorry, moje nie dopatrzenie.
Piotr L.
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Piotr L. »

No chyba faktycznie się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi po prostu o to (jestem an to przeczulony - bylem moderatorem na forum webpomocnika ) że nie powinno się ogyryzac na ludziach oceniajacych ODDANE POD OCENE INNYM, TWOJE PRACE.

Podawanie swojej strony internetowe - jest w celach informacyjnych. Nie chodzi o ocene ich rpac - lecz zapoznanie się z nimi. (czytanie siebie jest nie mozliwe - poznawanie tak ;) ) No ale ok - po krotkiej analizie wszystko się wyjasniło i jest ok.

Pozatym nie uważam że jesteś lamerem, mozesz być amatorem - nie lamerem (choć, przejawiles tego male ceche:) ) Lamer to taka osoba, która chwali się ze coś umie bardzo dobrze, a faktycznie guzik o tym wie. A Amator to osoba kotra jest poczxatkujaca w danym temacie - ale zglebia swoja wiedze by poprawic jej praktyczne zastosowanie. No oki, takze wszyscy szczesliwi i zadowoleni :)
pozdrawiam serdecznie, zycze sukcesów ze stroną
ODPOWIEDZ