Nurtuje mnie pytanie: Co nam przyniesie w nadchodzącym roku dobrego lub złego rynek IT (jakie nowe programy ujżą światło dzinne, w tym gry, systemy, oraz inne nowości techniczne i softwerowe). Co sądzicie czy nowy rok będzie lepszy od mijającego, gorszy, a może wogule nic się niezmieni. Powiedzcie na co liczycie. Pozdrawiam i życze udanego sylwestra
Nowy rok, co nam przyniesie!
Nowy rok, co nam przyniesie!
WItam!
Nurtuje mnie pytanie: Co nam przyniesie w nadchodzącym roku dobrego lub złego rynek IT (jakie nowe programy ujżą światło dzinne, w tym gry, systemy, oraz inne nowości techniczne i softwerowe). Co sądzicie czy nowy rok będzie lepszy od mijającego, gorszy, a może wogule nic się niezmieni. Powiedzcie na co liczycie. Pozdrawiam i życze udanego sylwestra
Re: Nowy rok, co nam przyniesie!
No cóż.
Na pewno nie można powiedzieć, że nic się nie zmieni.
Bo zmieni się i to dużo. Mam tylko nadzieję, że na dobre.
Przynajmniej tego życzę wszystkim użytkownikom forum na webinside.pl
Szczęśliwego Nowego Roku!
Na pewno nie można powiedzieć, że nic się nie zmieni.
Bo zmieni się i to dużo. Mam tylko nadzieję, że na dobre.
Przynajmniej tego życzę wszystkim użytkownikom forum na webinside.pl
Szczęśliwego Nowego Roku!
staryyy PHP5 
Moim zdaniem napewno zmieni się czas, który przemija.
A co się zmieni na dobre to zależy od nas
. Co oprócz
A co się zmieni na dobre to zależy od nas
może sie zmienićstaryyy PHP5
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
ja także nie liczę na jakiś super BOOM w IT, ale mam nadzieję, że za prognozami z USA u nas także net poprawi swoją bytnośc, zwiększy sie sprzedaz online, wzrosnie populacja netomaniaków w Polsce, przybędzie nam samych szcześliwych chwil, także tu na forum
Niestety, intenret będzie bankowo droższy i to już będzie jakiś minus w 2004, co dalej przyniesie czas,..obaczymy!
eppi niu jer dla wszystkich forumowiczów i gości serwisu!
Niestety, intenret będzie bankowo droższy i to już będzie jakiś minus w 2004, co dalej przyniesie czas,..obaczymy!
eppi niu jer dla wszystkich forumowiczów i gości serwisu!
:)
Witam!
Ja mam nadzieję, że nowy rok przyniesie nam dużo ciekawych i szczęśliwych chwil. Na przykład mi napewno będzie dane w tym roku zobaczyć jak mój syn zacznie chodzić. Napewno będzie ciekawe i powalające.
Mój biznesik się rozwija i mam nadzieję, że w następnym roczu będzie jeszcze lepiej, lecz już teraz nie nażekam
Oczywiście nie wszyscy będą mieli tyle szczęścia na ciekawe przeżycia. Dla wielu osób nic się nie zmieni a może nawet się pogorszy.
Tak to już jest.
Jeśli chodi o neta to mi się wydaje, że będzie tańszy niż w tym roczku. Napewno dołączy do nas więcej nowych użytkowników ale czy będą zadowoleni z neta......? Hmmm.... Myślę, że tak bo chyba wszystko idzie w tym kierunku.
Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń i niezapomnianych chwil w 2004 roku.
Ja mam nadzieję, że nowy rok przyniesie nam dużo ciekawych i szczęśliwych chwil. Na przykład mi napewno będzie dane w tym roku zobaczyć jak mój syn zacznie chodzić. Napewno będzie ciekawe i powalające.
Mój biznesik się rozwija i mam nadzieję, że w następnym roczu będzie jeszcze lepiej, lecz już teraz nie nażekam
Oczywiście nie wszyscy będą mieli tyle szczęścia na ciekawe przeżycia. Dla wielu osób nic się nie zmieni a może nawet się pogorszy.
Tak to już jest.
Jeśli chodi o neta to mi się wydaje, że będzie tańszy niż w tym roczku. Napewno dołączy do nas więcej nowych użytkowników ale czy będą zadowoleni z neta......? Hmmm.... Myślę, że tak bo chyba wszystko idzie w tym kierunku.
Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń i niezapomnianych chwil w 2004 roku.
Co do internetu to moim zdaniem on niezdrożeje, ani niestanieje, bo operatorzy raczej niebędą chcieli lub mogli podwyższyć więc obniża go tak aby podatek 22% wypadał akurat w tej sumie co była. ale to jest moje zdanie. A tak ps to co sądzicie o nowym linuxie który się zbliża i co on może nieść ze sobą?
tzn? jakim nowym linuxie?
Chodzi mi o nowego linuxa 2.6.x. Czy w tym już roku który już nastał czy przyniesie jakieś radykalne zmiany w świecie open source, oraz czy jakieś inne programy/sprzęt(y), które są tworzone lub będą mogą stworzyć coś nowego.
Jesli dobrze pamietam to kernel 2.6 (nie linux 2.6) juz wyszedl w grudniu 2003.
Jesli chodzi o sprzet to nie sadze aby dokonaly sie jakies przelomy technologiczne. Co do programow to wiaze duze nadzieje na nowe programy open source.
Jesli chodzi o sprzet to nie sadze aby dokonaly sie jakies przelomy technologiczne. Co do programow to wiaze duze nadzieje na nowe programy open source.
Oki drobna pomyłka chodziło o kernel 2.6. A co do tego że on wyszedł już w grudniu , przecież jeszcze wtedy i dzisiaj trwają prace nad nim i były to wersje testowe, więc napewno nieosiągneły swojego zamieżonego poziomu. A co do OS (open source) to na jakiego typu programy liczycie i co wogule o tym sądzicie
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Juz TPSA zapowiedziała, że jeśli będzie 22% (a będzie, bo bytć musi) to oni zwiększą ceny dostępu do sieci. To jest nieuniknione..raf2001 pisze:Co do internetu to moim zdaniem on niezdrożeje, ani niestanieje, bo operatorzy raczej niebędą chcieli lub mogli podwyższyć więc obniża go tak aby podatek 22% wypadał akurat w tej sumie co była.
Zgodze się z Tobą, lecz jeżeli chodzi o inne firmy udostępniające internet (kablowka, radiowy), ich ceny niepowinny drastycznie wzrosnąc jeżeli wogule wzrosną. Takie jest moje zdanie. U mnie w mieście są 2 takie firmy co udostępniaja (w końcu to dość małe miasto)i ich cena wynosi w obu około 75 zł, jeżli ich ceny staną się większe to coraz to mniej osób bedzie zakładać internet (a mają wiele użytkowników i wiele im przybywa). Cóz jedynym sposobem jest poczekanie do 1 maja. Pożyjemy. zobaczymy. Pozdrawiam
-
Szczav
- Nowy

- Kontakt:
Chyba jeszcze żadna dystrybucja nie korzysta z nowego kernela.raf2001 pisze:Oki drobna pomyłka chodziło o kernel 2.6. A co do tego że on wyszedł już w grudniu , przecież jeszcze wtedy i dzisiaj trwają prace nad nim i były to wersje testowe, więc napewno nieosiągneły swojego zamieżonego poziomu.
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Aby ceny nie wzrosly, firmy te beda musialy obnizyc ceny... Czy tak sie stanie? Oczywiscie zalezy od firm, ale watpie aby wszyscy byli wstanie obnizyc ceny.raf2001 pisze:Zgodze się z Tobą, lecz jeżeli chodzi o inne firmy udostępniające internet (kablowka, radiowy), ich ceny niepowinny drastycznie wzrosnąc jeżeli wogule wzrosną.
A co wg. Ciebie zmieni sie w cenach dostepu do Internetu 1 maja? Podwyzkaraf2001 pisze:Cóz jedynym sposobem jest poczekanie do 1 maja.
zwiazana z wstapieniem do UE juz miala miejsce, ma byc jakas kolejna?