Witam i prosze o ocenę mojej strony
Re: Witam i prosze o ocenę mojej strony
.nie bede oceniac...nie chce Ciebie dobijać,a po za tym to co miałbym tutaj ocenic?zero grafiki praktycznie, wszystko nieczytylne..
wydawalo mi sie ze juz takiego badziewia nie zobacze ... a tu niespodziwanka ... az mam wrazenie ze to prowokacja. 0/10 i mozesz sobie jechac po mojej stronie jak po lysej kobyle!
a ulżyjcie sobie moze czegoś się wkońcu nauczę
na tym kończę.
twoja postawa anddoz w obliczu krytyki jest zalosna, wiele razy pisalem - prosisz o komentarz, zacisnij zeby i przyjmij wszystkie opinie z pokora. a juz pisanie ze ktos nie pokazuje (moze nie ma) swojej strony wiec na pewno jest kiepskim tworca ... to "szczyt dna"
Przeprosiny
Przepraszam najmocniej WSZYSTKICH , których być może obraziłem. Prosilem o krytykę i ją dostałem .
Dziękuję za to , że poświęciliście dla minie tyle czasu. To już koniec nie będe więcej odpisywal.
Dziękuję za to , że poświęciliście dla minie tyle czasu. To już koniec nie będe więcej odpisywal.
-
Krzysztof Sziwa
z tego co widze to pod kazdym moim postem jest link do stronki mojego autorstwa i do strony sponsora konta www no ale ulatwie ci zadanie i wzuce linka tu http://www.copyhandler.prv.pl
Do Barnaby
Byłe na twojej stronie - nic dodać, nic ująć strona jest super, dlatego przepraszam Cię za to co napisalem wczesniej. Niechcę aby pozostało po mnie złe wspomnienie. Pisząc na forum o ocenę swojej strony nie przeczytalem gdzie sie pakuję. Jak się teraz dokladnie przyjżałem to jesteście profesjonalistami w sztuce WWW.Szkoda ,że tak wyszło.
-
Krzysztof Sziwa
anddoz ten mail z przeprosinami byl nie potrzebny, nie poinformowales nas ze masz 12lat...
co do wygladu mojej strony to bym sie klocil (i pewnie nie tylko ja) - jest poprostu przecietna.
co do wygladu mojej strony to bym sie klocil (i pewnie nie tylko ja) - jest poprostu przecietna.
brutale.... chlopak ma 12 lat
dobrze ze robi cos, a nie gra w jakie gry... jak Wy mieliscie 12 lat to pewnie graliscie w montezume albo river raid
Licza sie checi, przynajmniej sie orientuje troszke w kodzie html,
pozdrafiam
webmasterow i nie tylko
pozdrafiam
Ale go (i ją (stronę)) zjechaliście
Będę oryginalny. Nie będę oceniał bo nie ma co oceniać. 
Jeszcze kilka lat i napewno się uda.
PS. Poczytaj trochę kursów, artykułów, porad itp na temat tworzenia stron WWW i grafiki.
PS 2. Nie serfujesz po sieci, nie widzisz jak inne strony wyglądają? Tylko mi nie mów, że chcesz być oryginalny - jak chcesz to zrób jakąś zaje**** (cenzura
stronę we flashu.
PS. 3. Serfuj po sieci i oglądaj najlepsze strony, ucz się, czytaj artykuły, kursy itp.
Jeszcze kilka lat i napewno się uda.
PS. Poczytaj trochę kursów, artykułów, porad itp na temat tworzenia stron WWW i grafiki.
PS 2. Nie serfujesz po sieci, nie widzisz jak inne strony wyglądają? Tylko mi nie mów, że chcesz być oryginalny - jak chcesz to zrób jakąś zaje**** (cenzura
PS. 3. Serfuj po sieci i oglądaj najlepsze strony, ucz się, czytaj artykuły, kursy itp.
heh zgadzam sie z ktoryms-tam przedmowca - ja jak mialem 12 lat to pilem piwo i gralem na cdtv - teraz... tez pije piwo ale przeplatam to robieniem stron www - i choc moja ostatnia zostala zbrukana (no moze nie az tak) jak ta - to niemal natychmiast przygotowalem plan rozbudowy i juz powoli go wprowadzam - ucze sie nowych funkcji php itp.
Niestety z przykroscia widze, ze mimo iz topic ten zostal zalozony dosc dawno (tzn. wystarczajaco dawno) - autor nie wprowadzil zadnych zmian - chocby zeby troche umilic pobyt na stronie.
Ale, nie zalamuj sie anddoz - nie jest zle - gdybys wzial statystycznych webmasterow (moze nawet niektorych z tego forum) - zrobil porownanie na podstawie proporcji - ich wiek i umiejetnosci - przeciw twojemu wiekowi i umiejetnosciom - to wierz mi ze wcale nie jestes na niskim poziomie wbrew temu co mowia tutaj niektorzy.
Kolejny fakt to to, ze wlasciwie sam slusznie przyznales, ze nie wczytales sie co to za forum i co to za ludzie.
A teraz mala uwaga to toku dyskusji - ktos sie pare postow temu zdziwil ze nie poinformowales ich o tym, ze masz 12 lat - przeciez jest to napisane widocznie na stronie glownej - najwyrazniej niektorzy czytajac twoja strone wylaczyli ja po parau sekundach i nie przyjrzeli sie dokladniej (co jest oczywiscie bledem w koncu zeby cos ocenic trzeba to poznac doglebnie) - ja zauwazylem jedna pozytywna rzecz - anddoz potrafi poprawnie implementowac skrypty JS na strone - a zeby to zrobic trzeba choc troche to zrozumiec - to moze swiadczyc o nim tylko dobrze.
ktos mi moze wytknie ze staram sie znajdywac zalety 'na sile' - ale to nie jest korpus Marines - poczatkujacych powinno sie tu dowartosciowac i zachecic do pracy - faktycznie pare osob juz to zrobilo ale spontaniczne reakcje mowia same za siebie - nie jestesmy tolerancyjni i wyrozumiali.
to tyle pozdrawiam
Niestety z przykroscia widze, ze mimo iz topic ten zostal zalozony dosc dawno (tzn. wystarczajaco dawno) - autor nie wprowadzil zadnych zmian - chocby zeby troche umilic pobyt na stronie.
Ale, nie zalamuj sie anddoz - nie jest zle - gdybys wzial statystycznych webmasterow (moze nawet niektorych z tego forum) - zrobil porownanie na podstawie proporcji - ich wiek i umiejetnosci - przeciw twojemu wiekowi i umiejetnosciom - to wierz mi ze wcale nie jestes na niskim poziomie wbrew temu co mowia tutaj niektorzy.
Kolejny fakt to to, ze wlasciwie sam slusznie przyznales, ze nie wczytales sie co to za forum i co to za ludzie.
A teraz mala uwaga to toku dyskusji - ktos sie pare postow temu zdziwil ze nie poinformowales ich o tym, ze masz 12 lat - przeciez jest to napisane widocznie na stronie glownej - najwyrazniej niektorzy czytajac twoja strone wylaczyli ja po parau sekundach i nie przyjrzeli sie dokladniej (co jest oczywiscie bledem w koncu zeby cos ocenic trzeba to poznac doglebnie) - ja zauwazylem jedna pozytywna rzecz - anddoz potrafi poprawnie implementowac skrypty JS na strone - a zeby to zrobic trzeba choc troche to zrozumiec - to moze swiadczyc o nim tylko dobrze.
ktos mi moze wytknie ze staram sie znajdywac zalety 'na sile' - ale to nie jest korpus Marines - poczatkujacych powinno sie tu dowartosciowac i zachecic do pracy - faktycznie pare osob juz to zrobilo ale spontaniczne reakcje mowia same za siebie - nie jestesmy tolerancyjni i wyrozumiali.
to tyle pozdrawiam
Ja też jak miałem 12 lat piłem piwo
. Ale muszę powiedzieć, że zacząłem się interesować tworzeniem stron WWW jak miałem jakieś 10 lat (serio). Nawet wtedy nie miałem Internetu. Miałem jakieś tam stronki z gazet (płyt CD), patrzyłem i przerabiałem ich kod źródłowy i się uczyłem HTMLa, potem JavaScript i później CSS. Wtedy nie było tak dostępnych kursów jak teraz. Przypominam, że nawet nie miałem dostępu do Internetu (zdobyłem go dopiero jakieś 8 miesięcy temu). Nawet PHP nie uczyłem się z kursów jakieś 2, 3 lata temu. Dopiero po te trudniejsze zagadnienia sięgałem do manuala.
To było już dawno temu. A więc chłopie ucz się, ucz się, czytaj, czytaj i twórz. Powodzenia.
To było już dawno temu. A więc chłopie ucz się, ucz się, czytaj, czytaj i twórz. Powodzenia.
-
Cyberchild
- Kontakt:
Zajrzyj czasem na http://www.mocnyweb.pl/ i jak zaczniesz robić coś zbliżonego, to inniteż będą zadowoleniInteresuje mnie szczególnie sposób budowy strony, kolory-czy pasuja do siebie i oczywiście galeria, z której nie jestem calkowicie zadowolony
Ja jak mialem 10 lat to... hmm... zrobilem swoja pierwsza strone.
byla wypasiona! muczyczka, troszke gifow.. i zostala zrobiona w webmajstrze.. potem nauczylem sie html-a i tak to sie zaczelo...