Sorry .
www.mateuszdozynko.republika.pl

Mayhen, mylisz się! Najlepszy na stronie jest pop-up Republiki WWW.Stronę najlepiej oglądać w rozdzielczości 800*600. Rozdzielczość twojego ekranu to 1024*768. Jeśli to możliwe, zmień rozdzielczość!
A wg. mnie najbardziej denerwującą rzeczą na stronie jest samo przesuwający się tekst ku górze. Przecież ja sam potrafię suwać myszką po ekranie!Ostatnia aktualizacja strony:
niedziela, 14 września 2003,
Interesuję się informatyką, grafiką komputerową, (...) Fascynuje mnie tworzenie programów, obrazów i innej grafiki komputerowej.
Czy mi się zdaje, czy tą stronę odwiedzają same debile? Pewnie nawet nie widzieli Onetu lub WP.plKaśka pisze:fajna stronkaKarol Parzonko pisze:Hej strona jest za***ista. Masz chłopie taki sma gust jak ja Bardzo lubie słuchać muzyki klasycznej a w szczególności Angrea Bocelliego. (...) Zyczę ci powodzenia. Trzymaj się będoa z ciebie ludzie. (...)Saver pisze:strona bardzo ciekawa życzę Ci poweodzenia w rozwijaniu talentu może z tego coś być ???

kliknij naanddoz pisze:Nie bardzo zgadzam się z niektorymi opiniami, ale oto sam poprosiłem. Naszą stronę pisalismy sami i jesteśmy z niej dumni, a skoro tak Wam się nie spodobala to prosze pokażcie WY swoje strony może czegos się od niektórych nauczę. Mozliwe że strona nie jest najlepsza, ale następne będą zatem bardziej doświadczone.
To dobrze że jesteś dumny z tej strony.Nikt ci nie zabrania.Ale na przyszłość nie dawaj strony o podobnym poziomie do ocenyChcesz aby przyjeli cię na Studia Plastyczne , a ty nie umiesz wogóle rysować i malować.

widzę twą frustracje w poście... Pewnie spodziewałeś się innych ocen, najpierw trzebabyło zorientować się co do stron tutaj wystawianychanddoz pisze:Jeżeli chodzi o strony to ja wiem gdzie szukać na forum, ale strona np: karola wczytuje sie długo i nie mozna się doczekac końca dla modemowców to czysta klapa. A co do wpisow w ksiedze gości to nie wpisują sie debile tylko odwiedzający ludzie. Jeżeli jesteś taki bystry to powinieneś zauważyć , że w księdze gości są zapisane nr. IP komp. w ten sposób obrazasz innych internautów. A co do Barnaby_ On nawet nie podaje linka do swojej strony , A może jeszcze jej nie ma i niewie dokladnie jak ja ocenić