Adres strony to WWW.BRUKARSTWO.YUM.PL
Pozycjonowanie pomocy!!!
Pozycjonowanie pomocy!!!
Witam. Jestem początkującym webmasterem napisałem stronę dla rodzinnej firmy i ... nie wiem jak ja poprawnie wypozycjonować. Dodawałem już dość dużo linków do różnych katalogów firm w w google i tak jest strasznie marnie
Pomocy jeśli ktoś mógłby przeglądnąć kod i coś podpowiedzieć albo doradzić byłbym wdzięczny.
Re: Pozycjonowanie pomocy!!!
no to nieźle , a poco ci te linki w stopce ? do innych twoich stron one prowadzą
no taki system wymiany linków został mi polecony. Czy coś nie tak?? A i jak możesz to ocen moja strone.
Strona jest nieczytelna, nieestetyczna, pod operą stopka jest nad menu, ktore jest dodatkowo nie do rozczytania. Lepiej by to wygladalo bez grafiki i ostylowania. Pozycjonowanie tej strony nie ma sensu. Nawet jesli wygenerowalbys na niej ruch to sredni czas odwiedzin mierzylbys w ułamkach sekund.
Strona nie jest jeszcze zaindeksowana. Zdobądź kilka normalnych linków, popraw grafikę, przepisz kod. Teraz to jest czarna rozpacz.
Strona nie jest jeszcze zaindeksowana. Zdobądź kilka normalnych linków, popraw grafikę, przepisz kod. Teraz to jest czarna rozpacz.
vloq masz racje ,
Sub jesli żeczywiście to firma rodzinna i coś tak zysku przynosi to może kup szablon
.. w necie to jest tak
jak cie widza tak cie piszą
ach i wywal te linki , systemy to sobie pod zaplecze możesz podpinać
jak masz jakieś pytania to pisz .. ale rybki nie dostaniesz tylko wędkę
Sub jesli żeczywiście to firma rodzinna i coś tak zysku przynosi to może kup szablon
.. w necie to jest tak
jak cie widza tak cie piszą
ach i wywal te linki , systemy to sobie pod zaplecze możesz podpinać
jak masz jakieś pytania to pisz .. ale rybki nie dostaniesz tylko wędkę
Przede wszystkim na stronach firmowych nie umieszcza się żadnych linków niezwiązanych z firmą, poza ewentualnie odnośnikiem do firmy, która tworzyła stronę. A tu co widzę? Linki do katalogów, czyli jedno z najgorszych, co mogłeś tam wstawić.
Przeczytaj podstawy pozycjonowania, dobierz odpowiednie słowa kluczowe i zoptymalizuj porządnie stronę. I przede wszystkim zdobywaj linki, bo teraz masz tylko 2 - pierwszy z tego forum, a drugi z katalogu.
?>[/php]
Przeczytaj podstawy pozycjonowania, dobierz odpowiednie słowa kluczowe i zoptymalizuj porządnie stronę. I przede wszystkim zdobywaj linki, bo teraz masz tylko 2 - pierwszy z tego forum, a drugi z katalogu.
?>[/php]
Ok. Dzięki za rady. pozdrawiam
sub masz jeszcze link do strony z szablonami do 200 zł na pewno coś fajnego wybierzesz , a jak wam sie interes rozwinie to możesz pomyśleć o zrobieniu czegoś pod siebie
http://www.templatemonster.com/
http://www.templatemonster.com/