Pozycjonowanie pomocy!!!

Zagadnienia związane z pozycjonowaniem stron WWW, reklamą kontekstową i linkami sponsorowanymi. Dyskutujemy robotach wyszukiwarek, skuteczności, pomysłach i nowych trendach związanych z promowaniem stron WWW w wyszukiwarkach.
Sub

Pozycjonowanie pomocy!!!

Post autor: Sub »

Witam. Jestem początkującym webmasterem napisałem stronę dla rodzinnej firmy i ... nie wiem jak ja poprawnie wypozycjonować. Dodawałem już dość dużo linków do różnych katalogów firm w w google i tak jest strasznie marnie :( Pomocy jeśli ktoś mógłby przeglądnąć kod i coś podpowiedzieć albo doradzić byłbym wdzięczny.

Adres strony to WWW.BRUKARSTWO.YUM.PL
neeon
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Pozycjonowanie pomocy!!!

Post autor: neeon »

no to nieźle , a poco ci te linki w stopce ? do innych twoich stron one prowadzą
Sub

no taki system wymiany linków został mi polecony. Czy coś nie tak?? A i jak możesz to ocen moja strone.
vloq
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: vloq »

Strona jest nieczytelna, nieestetyczna, pod operą stopka jest nad menu, ktore jest dodatkowo nie do rozczytania. Lepiej by to wygladalo bez grafiki i ostylowania. Pozycjonowanie tej strony nie ma sensu. Nawet jesli wygenerowalbys na niej ruch to sredni czas odwiedzin mierzylbys w ułamkach sekund.

Strona nie jest jeszcze zaindeksowana. Zdobądź kilka normalnych linków, popraw grafikę, przepisz kod. Teraz to jest czarna rozpacz.
neeon
Nowy
Nowy
Kontakt:

vloq masz racje ,
Sub jesli żeczywiście to firma rodzinna i coś tak zysku przynosi to może kup szablon
.. w necie to jest tak
jak cie widza tak cie piszą

ach i wywal te linki , systemy to sobie pod zaplecze możesz podpinać :)
jak masz jakieś pytania to pisz .. ale rybki nie dostaniesz tylko wędkę :P
Lexy
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Lexy »

Przede wszystkim na stronach firmowych nie umieszcza się żadnych linków niezwiązanych z firmą, poza ewentualnie odnośnikiem do firmy, która tworzyła stronę. A tu co widzę? Linki do katalogów, czyli jedno z najgorszych, co mogłeś tam wstawić.

Przeczytaj podstawy pozycjonowania, dobierz odpowiednie słowa kluczowe i zoptymalizuj porządnie stronę. I przede wszystkim zdobywaj linki, bo teraz masz tylko 2 - pierwszy z tego forum, a drugi z katalogu.
?>[/php]
Sub

Ok. Dzięki za rady. pozdrawiam
neeon
Nowy
Nowy
Kontakt:

sub masz jeszcze link do strony z szablonami do 200 zł na pewno coś fajnego wybierzesz , a jak wam sie interes rozwinie to możesz pomyśleć o zrobieniu czegoś pod siebie

http://www.templatemonster.com/
ODPOWIEDZ