portfolio do oceny.... licze na porady i wskazowki narazie jeszcze niedokonczone ... blog np jeszcze nieistnieje
http://www.sl01k.cal.pl
www.sl01k.cal.pl - portfolio
Re: www.sl01k.cal.pl - portfolio
Niebrzydkie. Największym mankamentem jest menu, które po pierwsze trudno znalezc, a jak sie juz znajdzie to jest nieklikalne i trzeba jeszcze namierzyc button menu, poza tym po zmianie strony menu znow sie robi wkurzajaco nieklikalne, za wade uznalbym tez chowanie sie opisu menu po zjechaniu z przycisku i logo nie odsylajace do homepage - nie wiadomo jak wrocic do strony glownej bez odswiezania. Poziom irytacji mi sie zwiekszyl, wiec wiecej nie napisze.
-
lovestandards
Re: www.sl01k.cal.pl - portfolio
"Kłajt rily naaaaaaaaajs" ;}
Poza tym rzeczywiście, lepiej bardziej wyeksponuj przycisk uaktywniający menu (Większy napis?)
I czcionki w tym menu... cała strona jest dosyć nieszablonowa (plus), a czcionki takie zwyczajne ;}, może warto podmienić na coś bardziej fantazyjnego (ale też czytelnego).
I podkłady graficzne m. in. w Portfolio i Kontakt, jestem ciekaw jakby wyglądały na jednolitym kolorze (ew. jakiś fajny gradient).
Generalnie świetnie i nieszablonowo.
P. S. nie wiedziałem, że w Swishmaxie można zrobić takie rzeczy ;} może pora go odkurzyć...
Poza tym rzeczywiście, lepiej bardziej wyeksponuj przycisk uaktywniający menu (Większy napis?)
I czcionki w tym menu... cała strona jest dosyć nieszablonowa (plus), a czcionki takie zwyczajne ;}, może warto podmienić na coś bardziej fantazyjnego (ale też czytelnego).
I podkłady graficzne m. in. w Portfolio i Kontakt, jestem ciekaw jakby wyglądały na jednolitym kolorze (ew. jakiś fajny gradient).
Generalnie świetnie i nieszablonowo.
P. S. nie wiedziałem, że w Swishmaxie można zrobić takie rzeczy ;} może pora go odkurzyć...