www.sl01k.cal.pl - portfolio

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
sl01k
Kontakt:

www.sl01k.cal.pl - portfolio

Post autor: sl01k »

portfolio do oceny.... licze na porady i wskazowki narazie jeszcze niedokonczone ... blog np jeszcze nieistnieje

http://www.sl01k.cal.pl
vloq
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: www.sl01k.cal.pl - portfolio

Post autor: vloq »

Niebrzydkie. Największym mankamentem jest menu, które po pierwsze trudno znalezc, a jak sie juz znajdzie to jest nieklikalne i trzeba jeszcze namierzyc button menu, poza tym po zmianie strony menu znow sie robi wkurzajaco nieklikalne, za wade uznalbym tez chowanie sie opisu menu po zjechaniu z przycisku i logo nie odsylajace do homepage - nie wiadomo jak wrocic do strony glownej bez odswiezania. Poziom irytacji mi sie zwiekszyl, wiec wiecej nie napisze.
lovestandards

Re: www.sl01k.cal.pl - portfolio

Post autor: lovestandards »

"Kłajt rily naaaaaaaaajs" ;}

Poza tym rzeczywiście, lepiej bardziej wyeksponuj przycisk uaktywniający menu (Większy napis?)

I czcionki w tym menu... cała strona jest dosyć nieszablonowa (plus), a czcionki takie zwyczajne ;}, może warto podmienić na coś bardziej fantazyjnego (ale też czytelnego).

I podkłady graficzne m. in. w Portfolio i Kontakt, jestem ciekaw jakby wyglądały na jednolitym kolorze (ew. jakiś fajny gradient).

Generalnie świetnie i nieszablonowo.

P. S. nie wiedziałem, że w Swishmaxie można zrobić takie rzeczy ;} może pora go odkurzyć...
ODPOWIEDZ