Grafik poszukiwany

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
codedevelopers

Grafik poszukiwany

Post autor: codedevelopers »

Grupa koderow szuka mlodego, zdolnego i ambitnego grafika do wspolpracy przy wspoltworzeniu stron www. Nasze oczekiwania to:

-wyczucie estetyki
-znajomosc programow Photoshop, Corel, PaintShop Pro bądź innego jeśli znasz go bardzo dobrze
-doswiadczenie przy wykonywaniu lay'ow do stron www
-conajmniej podstawowa znajomosc html
-znajomosc technologii flash (niekoniecznie przy pomocy Macromedia Flash )
-umiejetnosc pracy w zespole
-dobra komunikacja
-staly dostep do internetu
-checi rozwoju

Osoby zainteresowane wspolpraca i spelniajace podane powyzej kryteria prosimy o kontakt, wsparty jakas probka swoich mozliwosci najlepiej w postaci linku do swojego portfolio lub wykonanych prac razem z kilkoma słowami o sobie, na adres: [email protected]
Chris
Nowy
Nowy

Re: Grafik poszukiwany

Post autor: Chris »

codedevelopers pisze:Grupa koderow szuka mlodego, zdolnego i ambitnego grafika do wspolpracy przy wspoltworzeniu stron www. Nasze oczekiwania to:

-wyczucie estetyki
-znajomosc programow Photoshop, Corel, PaintShop Pro bądź innego jeśli znasz go bardzo dobrze
-doswiadczenie przy wykonywaniu lay'ow do stron www
-conajmniej podstawowa znajomosc html
-znajomosc technologii flash (niekoniecznie przy pomocy Macromedia Flash )
-umiejetnosc pracy w zespole
-dobra komunikacja
-staly dostep do internetu
-checi rozwoju

Osoby zainteresowane wspolpraca i spelniajace podane powyzej kryteria prosimy o kontakt, wsparty jakas probka swoich mozliwosci najlepiej w postaci linku do swojego portfolio lub wykonanych prac razem z kilkoma słowami o sobie, na adres: [email protected]

Witam!
Przepraszam, że tak to skomentuje, ale ja tu widzę tylko oczekiwania. Co w zamian ? :roll:
codedevelopers

Chris,
Osoby zainteresowane wspolpraca
wprawdzie różnie bywa w aktualnych czasach ale dla nas współpraca to nie wyzysk. Jednak najpierw chcemy poznać chętnych i ich dokonania zanim przedstawione zostaną szczegóły współpracy.
Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

codedevelopers pisze: Jednak najpierw chcemy poznać chętnych i ich dokonania zanim przedstawione zostaną szczegóły współpracy.
A ja bym chciał się dowiedzieć co będę z tego miał, bo po co tracić czas i wysyłać portfolio, później może jeszcze na rozmowę pojechać, a na końcu okaże się, że nie opłaca mi się u was pracować.
codedevelopers pisze:Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
Pierwsze słyszę.
codedevelopers

Priest pisze:A ja bym chciał się dowiedzieć co będę z tego miał, bo po co tracić czas i wysyłać portfolio, później może jeszcze na rozmowę pojechać, a na końcu okaże się, że nie opłaca mi się u was pracować.
Skoro uważasz, że to strata czasu to nie odpisuj. Nikt przecież do niczego nie zmusza. Jednak proponuję zuważyć, że siedząc z założynymi rękami niewiele da się w życiu osiągnąć.
Priest pisze:
codedevelopers pisze:Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
Pierwsze słyszę.
Zatem proponuje przyjrzeć się rozmaitym ofertom pracy, nie tylko informatycznym (skoro to zaskoczenie). Aktualnie kwestia wygląda tak, że nie dosyć, że nie pisze się np. o zarobkach proponowanych to prosi ew. kandydatów o ich propozycje w tej kwestii.
Chris
Nowy
Nowy

Post autor: Chris »

Chyba się zgłoszę :) wprawdzie doświadczenie, powiedziałbym umiarkowane ale talent i chęci +reszta kryteriów jest... :wink:
Wydaje się, że to byłaby praca marzenie :)

A tak na marginesie tych ogłoszeń... To już naprawde zaczyna być chore- niedługo do budki z piwem albo budki z preclami będą wymagać 2 letniego doświadczenia w fmcg, studiów, a i tak będzie 4 stopniowy proces rekrutacyjny włącznie z rozmową w 2 językach i testach na inteligencje :wink: Wiem to na zasadzie autopsji w jednej z krakowskich firm...
Otwierając wyborczą można się załamać... :lol:
Nic tylko otwierać firmę i zatrudniać profesjonalistów za 1500 z pocałowaniem ręki... Oj, gdyby nie te podatki i przepisy...
insane
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: insane »

forma ogloszenia jest bledna

proponuje zaznajomic sie z zasadami tworzenia ogloszen w sprawie pracy..
albo odwiedzic parę wykłądow z korespondencji handlowej

przykro mi bo staliscie sie przez to malo wiarygodna firma przez brak dbalosci o szczegoly
ODPOWIEDZ