Grupa koderow szuka mlodego, zdolnego i ambitnego grafika do wspolpracy przy wspoltworzeniu stron www. Nasze oczekiwania to:
-wyczucie estetyki
-znajomosc programow Photoshop, Corel, PaintShop Pro bądź innego jeśli znasz go bardzo dobrze
-doswiadczenie przy wykonywaniu lay'ow do stron www
-conajmniej podstawowa znajomosc html
-znajomosc technologii flash (niekoniecznie przy pomocy Macromedia Flash )
-umiejetnosc pracy w zespole
-dobra komunikacja
-staly dostep do internetu
-checi rozwoju
Osoby zainteresowane wspolpraca i spelniajace podane powyzej kryteria prosimy o kontakt, wsparty jakas probka swoich mozliwosci najlepiej w postaci linku do swojego portfolio lub wykonanych prac razem z kilkoma słowami o sobie, na adres: [email protected]
Grafik poszukiwany
Re: Grafik poszukiwany
codedevelopers pisze:Grupa koderow szuka mlodego, zdolnego i ambitnego grafika do wspolpracy przy wspoltworzeniu stron www. Nasze oczekiwania to:
-wyczucie estetyki
-znajomosc programow Photoshop, Corel, PaintShop Pro bądź innego jeśli znasz go bardzo dobrze
-doswiadczenie przy wykonywaniu lay'ow do stron www
-conajmniej podstawowa znajomosc html
-znajomosc technologii flash (niekoniecznie przy pomocy Macromedia Flash )
-umiejetnosc pracy w zespole
-dobra komunikacja
-staly dostep do internetu
-checi rozwoju
Osoby zainteresowane wspolpraca i spelniajace podane powyzej kryteria prosimy o kontakt, wsparty jakas probka swoich mozliwosci najlepiej w postaci linku do swojego portfolio lub wykonanych prac razem z kilkoma słowami o sobie, na adres: [email protected]
Witam!
Przepraszam, że tak to skomentuje, ale ja tu widzę tylko oczekiwania. Co w zamian ?
-
codedevelopers
Chris,
Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
wprawdzie różnie bywa w aktualnych czasach ale dla nas współpraca to nie wyzysk. Jednak najpierw chcemy poznać chętnych i ich dokonania zanim przedstawione zostaną szczegóły współpracy.Osoby zainteresowane wspolpraca
Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

A ja bym chciał się dowiedzieć co będę z tego miał, bo po co tracić czas i wysyłać portfolio, później może jeszcze na rozmowę pojechać, a na końcu okaże się, że nie opłaca mi się u was pracować.codedevelopers pisze: Jednak najpierw chcemy poznać chętnych i ich dokonania zanim przedstawione zostaną szczegóły współpracy.
Pierwsze słyszę.codedevelopers pisze:Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
-
codedevelopers
Skoro uważasz, że to strata czasu to nie odpisuj. Nikt przecież do niczego nie zmusza. Jednak proponuję zuważyć, że siedząc z założynymi rękami niewiele da się w życiu osiągnąć.Priest pisze:A ja bym chciał się dowiedzieć co będę z tego miał, bo po co tracić czas i wysyłać portfolio, później może jeszcze na rozmowę pojechać, a na końcu okaże się, że nie opłaca mi się u was pracować.
Zatem proponuje przyjrzeć się rozmaitym ofertom pracy, nie tylko informatycznym (skoro to zaskoczenie). Aktualnie kwestia wygląda tak, że nie dosyć, że nie pisze się np. o zarobkach proponowanych to prosi ew. kandydatów o ich propozycje w tej kwestii.Priest pisze:Pierwsze słyszę.codedevelopers pisze:Poza tym w większości ofert o pracę w branży informatycznej przedstawiane są wyłącznie wymagania. Czy to także coś dziwnego?
Chyba się zgłoszę
wprawdzie doświadczenie, powiedziałbym umiarkowane ale talent i chęci +reszta kryteriów jest...
Wydaje się, że to byłaby praca marzenie
A tak na marginesie tych ogłoszeń... To już naprawde zaczyna być chore- niedługo do budki z piwem albo budki z preclami będą wymagać 2 letniego doświadczenia w fmcg, studiów, a i tak będzie 4 stopniowy proces rekrutacyjny włącznie z rozmową w 2 językach i testach na inteligencje
Wiem to na zasadzie autopsji w jednej z krakowskich firm...
Otwierając wyborczą można się załamać...
Nic tylko otwierać firmę i zatrudniać profesjonalistów za 1500 z pocałowaniem ręki... Oj, gdyby nie te podatki i przepisy...
Wydaje się, że to byłaby praca marzenie
A tak na marginesie tych ogłoszeń... To już naprawde zaczyna być chore- niedługo do budki z piwem albo budki z preclami będą wymagać 2 letniego doświadczenia w fmcg, studiów, a i tak będzie 4 stopniowy proces rekrutacyjny włącznie z rozmową w 2 językach i testach na inteligencje
Otwierając wyborczą można się załamać...
Nic tylko otwierać firmę i zatrudniać profesjonalistów za 1500 z pocałowaniem ręki... Oj, gdyby nie te podatki i przepisy...
forma ogloszenia jest bledna
proponuje zaznajomic sie z zasadami tworzenia ogloszen w sprawie pracy..
albo odwiedzic parę wykłądow z korespondencji handlowej
przykro mi bo staliscie sie przez to malo wiarygodna firma przez brak dbalosci o szczegoly
proponuje zaznajomic sie z zasadami tworzenia ogloszen w sprawie pracy..
albo odwiedzic parę wykłądow z korespondencji handlowej
przykro mi bo staliscie sie przez to malo wiarygodna firma przez brak dbalosci o szczegoly