co o tym sadzicie???
www.flashka.org
[strona] flashka.org
Re: [strona] flashka.org
najpier wsytraszył mnie nieprofesjonalny i w dodatku ze zle dobranymi kolorami preloadaer ( nie powiem tez ze licznik procentowy jest w dobrym miejscu), ale to nic!
...odskoczyłem dopiero od komputera jak zobaczyłem strone po jej załadowaniu, nie bardzo jest tam co oceniac. Mysle ze nie miałes koncepcji ani zamysłu na strone (a to bardzo zle), kilka sampli wzietych zywcem z flashowych tutków nie tworzy całosci...niestey strona nie podoba mi sie.
napisze to co zwykle....pomysl, przegladnij inne strony > bristol A3 narysuj projekt > zrób postac cyfrowa, powodzenia
...odskoczyłem dopiero od komputera jak zobaczyłem strone po jej załadowaniu, nie bardzo jest tam co oceniac. Mysle ze nie miałes koncepcji ani zamysłu na strone (a to bardzo zle), kilka sampli wzietych zywcem z flashowych tutków nie tworzy całosci...niestey strona nie podoba mi sie.
napisze to co zwykle....pomysl, przegladnij inne strony > bristol A3 narysuj projekt > zrób postac cyfrowa, powodzenia
To co zwykle zalecam w takich przypadkach. Zmień wszystko, koncepcje i poczytaj troche o kolorach. Co prawda z wyczuciem do kolorów to trzeba sie urodzić ale troche się też można nauczyć ...
To jest jedna z rzeczy, których się można nauczyć. Podobnie jak ogólne zasady kompozycji. A bez tego dobrego projektu zrobić nie idzieiniside pisze:Co prawda z wyczuciem do kolorów to trzeba sie urodzić ale troche się też można nauczyć ...
Można, ale i tak nigdy sie nie pobije kogoś kto ma wrodzony talent do dobierania kolorówyhmt pisze:To jest jedna z rzeczy, których się można nauczyć. Podobnie jak ogólne zasady kompozycji. A bez tego dobrego projektu zrobić nie idzieiniside pisze:Co prawda z wyczuciem do kolorów to trzeba sie urodzić ale troche się też można nauczyć ...
mysle ze o tym nawet nie trzeba wspominac