[strona] flashka.org

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
damianNY

[strona] flashka.org

Post autor: damianNY »

co o tym sadzicie???

www.flashka.org
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: [strona] flashka.org

Post autor: Yay Gree »

najpier wsytraszył mnie nieprofesjonalny i w dodatku ze zle dobranymi kolorami preloadaer ( nie powiem tez ze licznik procentowy jest w dobrym miejscu), ale to nic!

...odskoczyłem dopiero od komputera jak zobaczyłem strone po jej załadowaniu, nie bardzo jest tam co oceniac. Mysle ze nie miałes koncepcji ani zamysłu na strone (a to bardzo zle), kilka sampli wzietych zywcem z flashowych tutków nie tworzy całosci...niestey strona nie podoba mi sie.

napisze to co zwykle....pomysl, przegladnij inne strony > bristol A3 narysuj projekt > zrób postac cyfrowa, powodzenia
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

To co zwykle zalecam w takich przypadkach. Zmień wszystko, koncepcje i poczytaj troche o kolorach. Co prawda z wyczuciem do kolorów to trzeba sie urodzić ale troche się też można nauczyć ...
yhmt
Nowy
Nowy

Post autor: yhmt »

iniside pisze:Co prawda z wyczuciem do kolorów to trzeba sie urodzić ale troche się też można nauczyć ...
To jest jedna z rzeczy, których się można nauczyć. Podobnie jak ogólne zasady kompozycji. A bez tego dobrego projektu zrobić nie idzie :wink:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

yhmt pisze:
iniside pisze:Co prawda z wyczuciem do kolorów to trzeba sie urodzić ale troche się też można nauczyć ...
To jest jedna z rzeczy, których się można nauczyć. Podobnie jak ogólne zasady kompozycji. A bez tego dobrego projektu zrobić nie idzie :wink:
Można, ale i tak nigdy sie nie pobije kogoś kto ma wrodzony talent do dobierania kolorów ;)
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

mysle ze o tym nawet nie trzeba wspominac ;)
ODPOWIEDZ