[ocena] www.metallica.me2.pl
Re: [ocena] www.metallica.me2.pl
Po pierwsze strasznie długo ladowała mi się ta strona, po drugie jakoś mi ten design nie pochodzi.
Po trzecie w IE podczas łdowania pojawia mi się ikonka błędu.. Teraz do rzeczy 
Top jakoś mi nie pasuje do tematyki strony słaby efekt, brzydki tekst a banner(y) me2 szpecą [okropnie] stronę.
Kolorytyka jakoś mi nie podchodzi bynajmniej - nie chodzi mi to o tło, lecz o ten pomarańczowy - ble...
Menu [zarówno to pod topem jak i "tradycjne"] jak i nawigacja jest okropna...
Buttony i efket "alpha" - nie... gorzej nie mógło już być? te buttony są prawie nie widoczne!!
Okropne nagłówki i licznik są gorsze niż ten banner..
A teraz najlepsze
- Przycisk "Zagłosuj" i "Zobacz wyniki". Jeśli chodzi o button to powiem tyle okropny jeśli nie zastosujesz CSS'a to lepiej żeby nie było tej ankiety.
Aha zapomniałbym o stopce - niby nie jest zła ale ten napis biały
W ankiecie chciałbym zagłsować jednak IMO "Kiepska" to zbyt wysoka ocena.
Postanowiłem popatrzyć również na treść - nie słucam zespołu etc. ale chyba nie jest źle
Aha kliknołem "Biografie" i co? 404 erorr
Oceny w skali 1-6 [czy innej] wole nie wytawiać bo niechce Cię znichęcać do ontynowania projektu...
Niemniej jednak życze sukcesów
EDIT
O znalazlem jeszcze jeden bug :> Np. w "tekstach" tekst jest tak blikso krawędzi że nie idzie go czytać
Top jakoś mi nie pasuje do tematyki strony słaby efekt, brzydki tekst a banner(y) me2 szpecą [okropnie] stronę.
Kolorytyka jakoś mi nie podchodzi bynajmniej - nie chodzi mi to o tło, lecz o ten pomarańczowy - ble...
Menu [zarówno to pod topem jak i "tradycjne"] jak i nawigacja jest okropna...
Buttony i efket "alpha" - nie... gorzej nie mógło już być? te buttony są prawie nie widoczne!!
Okropne nagłówki i licznik są gorsze niż ten banner..
A teraz najlepsze
Aha zapomniałbym o stopce - niby nie jest zła ale ten napis biały
W ankiecie chciałbym zagłsować jednak IMO "Kiepska" to zbyt wysoka ocena.
Postanowiłem popatrzyć również na treść - nie słucam zespołu etc. ale chyba nie jest źle
Aha kliknołem "Biografie" i co? 404 erorr
Oceny w skali 1-6 [czy innej] wole nie wytawiać bo niechce Cię znichęcać do ontynowania projektu...
Niemniej jednak życze sukcesów
EDIT
O znalazlem jeszcze jeden bug :> Np. w "tekstach" tekst jest tak blikso krawędzi że nie idzie go czytać
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2003 8:18 pm przez And|Rew, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pain_Psycho
Może wszystko rozpisze:
[+]teksturka w tle
[+]bgate działy(ale kiedy kliknie sie na biografie,wystepuje blad 404)
[-]schematyczność
[-]mało grafiki
[-]takie sobie wykonananie
[-]logo
Podsumowując:merytorycznie nie mam nic do zarzucenia,ale graficznie trzeba popracowac(sadze,ze to co masz jest jednak dobrym punktem wyjscia do dalszego rozwoju).
[+]teksturka w tle
[+]bgate działy(ale kiedy kliknie sie na biografie,wystepuje blad 404)
[-]schematyczność
[-]mało grafiki
[-]takie sobie wykonananie
[-]logo
Podsumowując:merytorycznie nie mam nic do zarzucenia,ale graficznie trzeba popracowac(sadze,ze to co masz jest jednak dobrym punktem wyjscia do dalszego rozwoju).
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
byloby ok gdyby nie to ze podczas otwierania strony, kiedy IE zapisuje tymczasowe pliki na dysk, norton antywirus wykrywa jakiegos htmlowego wirusa.... sprawdzalem kilka razy. przy wchodzeniu na strone wraz z plikami tymczasowymi kopiuje wirusa
Oto dowód:

Może wypadaloby sie tym zająć? Zresztą w nazwie zainfekowanego pliku jest "metallica" więc nie ma mowy o pomyłce.
Oto dowód:

Może wypadaloby sie tym zająć? Zresztą w nazwie zainfekowanego pliku jest "metallica" więc nie ma mowy o pomyłce.
do And|Rew:
no co do ladowania stronki, to jerst to niestety przyczyna servera. logo wyglada tak brzydko, bo musialem je skompresowac (zeby szybciej stronka chodzila). Co do bannerów me2.pl to nic nie poradze
. Jeżeli chodzi o top to jednak pasuje do tematyki stronki. Jest to fragment okladki tego zespolu. No i za tym poszly te kolory ramek. Co do 404 to fakt mialem to zmienic. Jednak zawsze cos nie tak ( brak czasu itp.):( Ciesze sie że chociażstopka ci sie podoba
Biały kolor na niej to niestety jedy widoczny...
Ps. Który tekst jest tak blisko krawedzi?? U mnie wszystko ok. Teksty są napisane na srodku ramki.
do Tomasz Sieniek:
no tu mnie zaniepokoiles. Napisze do adminów tego serva. NIe mam pojecia czy wina lezy po mojej czy po ich stronie...
Dzieki za uwagi te dobre i (w wiekszosci) te zle. Na pewno mi sie przydadzą. Pracuje nad nowa wersja stronki. Planuje zminic kolorystyke, odejsć od motywu okładki z jednego z albumów zespołu. jednak to wszystko jest w stopniu bardzo początkującym.
Nie jestem super zaawansowanym webmasterem. PHP praktycznie nie znam
. Co do grafy to także nie opanowałem perfekcyjnie pprogramów graficznych. mam jednak nadzieje że przyjdzie czas że powiecie: NO musze przyznać ze stronka calkiem niezla 
Dobrze że chociaz treśc nie prezentuje poziomu grafiki.
ps. Możliwe że niedlugo dodam do sondy 5 opcje "dno" wec myśle że teraz każdy znajdzie coś dla siebie
Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za uwagi. Mam nadzieje ze bedzie ich wiecej
no co do ladowania stronki, to jerst to niestety przyczyna servera. logo wyglada tak brzydko, bo musialem je skompresowac (zeby szybciej stronka chodzila). Co do bannerów me2.pl to nic nie poradze
Ps. Który tekst jest tak blisko krawedzi?? U mnie wszystko ok. Teksty są napisane na srodku ramki.
do Tomasz Sieniek:
no tu mnie zaniepokoiles. Napisze do adminów tego serva. NIe mam pojecia czy wina lezy po mojej czy po ich stronie...
Dzieki za uwagi te dobre i (w wiekszosci) te zle. Na pewno mi sie przydadzą. Pracuje nad nowa wersja stronki. Planuje zminic kolorystyke, odejsć od motywu okładki z jednego z albumów zespołu. jednak to wszystko jest w stopniu bardzo początkującym.
Nie jestem super zaawansowanym webmasterem. PHP praktycznie nie znam
Dobrze że chociaz treśc nie prezentuje poziomu grafiki.
ps. Możliwe że niedlugo dodam do sondy 5 opcje "dno" wec myśle że teraz każdy znajdzie coś dla siebie
Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za uwagi. Mam nadzieje ze bedzie ich wiecej
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Top jest fascynujący, jakaś fotka na to potraktowany bevelem i strokiem tekst...
Licznik - dlaczego tak wyeksponowany ?? Po za tym lepiej aby była to krótka tekstowa informacja. Niezbyt tam pasuje.
Białe napisy, nie do końca pasują.
Licznik - dlaczego tak wyeksponowany ?? Po za tym lepiej aby była to krótka tekstowa informacja. Niezbyt tam pasuje.
Białe napisy, nie do końca pasują.
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
mało prawdopodobne jest żeby wina była po ich stronie, a plik z wirusem miał nazwę "metallica". no chyba że robią Ci na złośćP4WLO pisze: do Tomasz Sieniek:
Chętnie bym się wypowiedział na temat tej stronki, lecz niestety nie mogę, bo.........widzę tylko napis: "Strona zamknięta do odwołania......".
nie stety ze wzgledu na tego wirusa musialem ja zamknac na razie. lepiej nie ryzykowac rozprzesztrzeniania sie goex pisze:Chętnie bym się wypowiedział na temat tej stronki, lecz niestety nie mogę, bo.........widzę tylko napis: "Strona zamknięta do odwołania......".
Strona nie została odnaleziona.
a juz liczylem na to, ze powstala kolejna stronka o Metallice. Tym razem dobra. A tu niestety klops - "Strona zostałą zawieszona do odwołania". No ale coz, wszystko wina wirusa. Mam nadzieje ze strona zostanie otwarta ponownie w najblizszym czasie