Plagiaty, podobieństwa, kopie.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: Plagiaty, podobieństwa, kopie.
Wiesz - jeżeli masz racje to wygrasz sprawę i np. będzie to plagiat duży np. 30 artykułów etc. to wtedy rzeczywiście bym poszedł do sądu i walczył o grzywne, ale jeżeli jest to 1 artykuł bym dogadał się z kolesiem. Ja też uważam, że polski wymiar sprawiedliwości jest kiepski, ale to nie oznacza, że nie ma sensu walczyć o swoje. 
alez ja nie mam zaufania do polskiego wymiaru sprawiedliwosci ... lecz swoich praw da sie dojsc - recze 
w jaki sposób ? hacking masz na mysli ? czy poprostu jedziesz do konfidenta do domu , wyciągasz go i wsadzasz do bagażnika samochodu i do lasu ?::misz:: pisze:lecz swoich praw da sie dojsc - recze
http://www.developer1.republika.pl/ - Jak ja pier***** plagiat roku. Zresztą sami zobaczcie....
Napisz do abuse republiki i podaj im adres strony. Powinni ja przyblokowac.
Nie wiem na co czekacie ?
Niech ktos z redakcji napisze na adres podany tutaj: http://republika.onet.pl/1,626,1,pomoc.html i poda link do strony.
Niech ktos z redakcji napisze na adres podany tutaj: http://republika.onet.pl/1,626,1,pomoc.html i poda link do strony.
Ehh... to jest akurat zart. Czy nie popadasz w paranoje z tymi plagiatami 
to jest parodia ... glosno komentowana przez sama parodiowana wp ... z tym ze do tej pory serwis byl nonprofit - teraz z numerem dostepowym wydaje mi sie ze nie powinni zaczynac albo powinni zmienic leyaut
a popadam chybaSeth pisze:Ehh... to jest akurat zart. Czy nie popadasz w paranoje z tymi plagiatami
a ja mam pyt.
mianowice jak dowiesc że to wlaśnie Ja jestem autorem grafiki, calego serwisu? że to ja pierwszy stworzylem tą grafike a gosc ją skopiował... to takie latwe nie jest
mianowice jak dowiesc że to wlaśnie Ja jestem autorem grafiki, calego serwisu? że to ja pierwszy stworzylem tą grafike a gosc ją skopiował... to takie latwe nie jest
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
wiem, że jest coś takiego w programie graficznym jak znak wodnyMaciek Malik pisze:a ja mam pyt.
Ale jak tos się robi to nie wiem
pozatym jest cos takiego jak zrodla
ale jeżeli minie troche czasu i źródeł sie pozbede?
jesli minie nieco czasu to masz swiadkow - uzytkownikow twojego serwisu