pomysl z mediami wydaje sie trafiony, chco chyba zle to nazwales, to nie byłby patronat medialny
W takim razie jak się coś takiego nazywa
Ale pamietaj, ze roboty nikt pewnie za Ciebie nie bedzie robił i tak czy siak newsy bedziesz mial podobne do tego medium, z ktorym chcesz wspolpracowac
chodziło mi raczej o coś w rodzaju symbionicznej współpracy - ktoś daje mi informacje z tekstem no powiedzmy roboczym który sobie potem "łamie" wedle własnej formuły z informacja typu - źródło pochodzi od XXX.
Generalnie nie chcę z nikim konkurować

, a tymbardziej w kontekscie informacji która musi być a- prawdziwa b - rzetelna etc. w grę wchodzi raczej współpraca.
moze lepiej czerpac inspiracje z wszystkich mediow i pisac po swojemu wybierajac najciekawsze newsy?
To jest jakieś rozwiązanie (przy dłuższym zastanowieniu nawet dość ciekawe, ale duże niebezpieczeństwo hym. "publikacji kreatywnej"),
A tak terz sobie myśle czy jakby taki ktoś sobie wydrukował no powiedzmy wizytuwki, identyfikatory w stylu - "serwis XXX , my powiemy ci o wszystkim czego nie widziałeś po drodze z pracy

- jak by to wyglądało z prawnego punktu widzenia , takie przedstawianie się za hym "dziennikarza". ??, a może ktoś prubował już swoich sił w czymś takim ??
Jeśli o odpowiedź chodzi spodziewałem się raczej czegoś w rodzaju

tak zadzwoniłem pogadałem współpracowało się fajnie ale po czasie powstały spiecie jakieś tam poniewarz coś tam się nie spodobało, czy

tak zadzwoniłem spotkałem się wyśmiali mnie poniewarz coś tam było nie tak itp.
ale fakt troche nie dokładnie napisałem, o co mi chodziło