Gadzety WI

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
calmato
Nowy
Nowy

Gadzety WI

Post autor: calmato »

Ostatnio podrzucilem Davidowi propozycje - mianowicie wystawienie gadzetow naszego webinside :) na butik.pl. W ten sposob my-userzy WI moglbysmy sie zaopatrzyc w kubeczek, torebke bądz koszulke z logiem, sloganem webinside.pl - wsparlibysmy serwis. Ale z 2 strony David troszke sie wacha poniewaz nie wie czy jednak by ktos kupil takowy gadget...

co o tym myslicie?
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Re: Gadzety WI

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

Ja chcę kubeczek :P

Nie no serio. Świetny pomysł :) Fajnie pić kawkę w kubeczku WI :)
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Riklaunim »

Krzysztof Aszkiełowicz pisze:Fajnie pić kawkę w kubeczku WI :)
I wylać ją na komputer :lol:
Łukasz Świerżewski
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Łukasz Świerżewski »

Pomysł nie jest zły. Jeśli ceny za takie gadżety nie były by zbyt przesadzone, to z checią bym kupił. Zastanawiałbym się nie tylko nad kubeczkiem, ale i długopisem, bądź koszulką! Naprawde fajna sprawa... popieram!
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »

pomysl ok - jestem zainteresowany :P
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

EEeeee jak będą Czerwone koszulki z sowiecka gwiazdą bo nnie przesadzonej cenie to jestem pierwszy do kupowania. :D
A na poważnie ja popieram pomysł z koszulkami. Tylko żeby te loga były porządne. Znaczy sie wytrzymałe na wszlekie warunki i wybryki przyszłego użytkownika...
calmato
Nowy
Nowy

Post autor: calmato »

koszulki są naprawde wysokiej jakości.

"Nadruki wykonywane są unikatową technologią, którą stosujemy jako jedyna firma w Polsce. Ich jakość jest bardzo wysoka, a kolory pozostają żywe nawet po wielokrotnym praniu." - cytat

po przeczytaniu komentzrzy klientów tej fimy jestem pozytywnie nastawiony co do tego cytatu
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »

potwierdze - koszulka po x praniach wyglada ok
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

no całkiem, całkiem propozycja, poczekam jeszcze na inne Wasze opinie i zobaczy sie :wink: , chętnie zaopatrze rodzine w koszulki Wi :wink: , tak na serio sam bym kupił (no ba 8) )
Wojciech Jurewicz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Wojciech Jurewicz »

Tylko czy jak taka unikatowa technologia to nie będzie zbyt unikatowa cena??? :-D

No a ja bym sobie zamówił komplecik (pewnie byłby po nizszej cenie), ale znając Dawida to zasponsorował by dla redakcji po takim kompleciku... to fajny chłopak... :lol:

Najbardziej by mi chyba zależało na czapeczce, albo podkładce pod mysz... :-D

Ale oczywiście jestem za... :-D
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Może nie będziemy sie rozdrabniać i cały komplet. Spodnie, bluza (dres ofc), czapka z daszkiem, czpaka na zime, podkładka na mysz i jakieś naklejki na kompa, szafe, TV, Hi-Fi czy co tam ktoś se jeszcze wymyśli.... :D. A jeszcze firmowe Etui na płyty, że długopisach, piórach Parker i kartach telefonicznych nie wspomne :D :D
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

iniside pisze:Może nie będziemy sie rozdrabniać i cały komplet. Spodnie, bluza (dres ofc), czapka z daszkiem, czpaka na zime, podkładka na mysz i jakieś naklejki na kompa, szafe, TV, Hi-Fi czy co tam ktoś se jeszcze wymyśli.... :D. A jeszcze firmowe Etui na płyty, że długopisach, piórach Parker i kartach telefonicznych nie wspomne :D :D
Inside dobre pomysły np z kartą :P albo z czapkami i naklejkami jestem za :)
Łukasz Świerżewski
Nowy
Nowy
Kontakt:

Hmm... a może my redaktorzy zamówilibyśmy jakieś specjalne znaczki informujące o naszej pozycji na WI, tzn. że jesteśmy redaktorami... Poza tym to byłbym zainteresowany kupnem prawie wszystkich takich gadżetów.Teraz będę szedł do nowej szkoły na profil fiz-inf i moge namówić nowych kumpli na takie bajery. Drugi argument dotyczy spotkania całej redakcji w nie dalekiej przyszłości, które bym chciał zorganizować razem z Dawidem... wtedy wszyscy przyjadą w takich koszulkach i łatwo się rozpoznamy :) Oczywiście takie gadżety byłyby fajne, gdyby zawierały fajną grafike, więc proponuje, aby nasi graficy ruszyli głową i wymyślili coś odlotowego. Nie wiem jak innym, ale mi by bardzo odpowiadały takie kolory jak są na obecnym WI :)
Mazi
Kontakt:

Post autor: Mazi »

Fajny pomysł :!: Kubki, koszulki, czapki na zimę (:?:) :d Tylko jeszcze jaka by była cena :?: :?: :?: Ale koszulki by musiały być z porządnego materiału :roll:
Łukasz Świerżewski
Nowy
Nowy
Kontakt:

Powracam do tematu, bo przypadkiem wpadlem na serwis www.webcity.pl i przeczytałem tam, że ich serwis już posiada własne gadżety na butik.pl . Wydaje mi się, że ten pomysł był dobry i wnosze o jego kontynuacje. Do tej pory skończyło sie tylko na rozmowiem, ale do czynów nie doszło. Myśle, że bedzie to naprawde dobry pomysł. Dzienne odwiedziny na WI są ogromne, a zatem na stronie głównej da się jakąś reklamówke na ten temat i spróbujemy zaopatrzyć całą Polske w gadżety WI :P
Pozdrawiam...
Zablokowany