co o tym myslicie?
Gadzety WI
Gadzety WI
Ostatnio podrzucilem Davidowi propozycje - mianowicie wystawienie gadzetow naszego webinside
na butik.pl. W ten sposob my-userzy WI moglbysmy sie zaopatrzyc w kubeczek, torebke bądz koszulke z logiem, sloganem webinside.pl - wsparlibysmy serwis. Ale z 2 strony David troszke sie wacha poniewaz nie wie czy jednak by ktos kupil takowy gadget...
co o tym myslicie?
co o tym myslicie?
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Re: Gadzety WI
Ja chcę kubeczek 
Nie no serio. Świetny pomysł
Fajnie pić kawkę w kubeczku WI 
Nie no serio. Świetny pomysł
I wylać ją na komputerKrzysztof Aszkiełowicz pisze:Fajnie pić kawkę w kubeczku WI
-
Łukasz Świerżewski
- Nowy

- Kontakt:
Pomysł nie jest zły. Jeśli ceny za takie gadżety nie były by zbyt przesadzone, to z checią bym kupił. Zastanawiałbym się nie tylko nad kubeczkiem, ale i długopisem, bądź koszulką! Naprawde fajna sprawa... popieram!
pomysl ok - jestem zainteresowany 
EEeeee jak będą Czerwone koszulki z sowiecka gwiazdą bo nnie przesadzonej cenie to jestem pierwszy do kupowania. 
A na poważnie ja popieram pomysł z koszulkami. Tylko żeby te loga były porządne. Znaczy sie wytrzymałe na wszlekie warunki i wybryki przyszłego użytkownika...
A na poważnie ja popieram pomysł z koszulkami. Tylko żeby te loga były porządne. Znaczy sie wytrzymałe na wszlekie warunki i wybryki przyszłego użytkownika...
koszulki są naprawde wysokiej jakości.
"Nadruki wykonywane są unikatową technologią, którą stosujemy jako jedyna firma w Polsce. Ich jakość jest bardzo wysoka, a kolory pozostają żywe nawet po wielokrotnym praniu." - cytat
po przeczytaniu komentzrzy klientów tej fimy jestem pozytywnie nastawiony co do tego cytatu
"Nadruki wykonywane są unikatową technologią, którą stosujemy jako jedyna firma w Polsce. Ich jakość jest bardzo wysoka, a kolory pozostają żywe nawet po wielokrotnym praniu." - cytat
po przeczytaniu komentzrzy klientów tej fimy jestem pozytywnie nastawiony co do tego cytatu
potwierdze - koszulka po x praniach wyglada ok
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
no całkiem, całkiem propozycja, poczekam jeszcze na inne Wasze opinie i zobaczy sie
, chętnie zaopatrze rodzine w koszulki Wi
, tak na serio sam bym kupił (no ba
)
-
Wojciech Jurewicz
- Przelotem

- Kontakt:
Tylko czy jak taka unikatowa technologia to nie będzie zbyt unikatowa cena???
No a ja bym sobie zamówił komplecik (pewnie byłby po nizszej cenie), ale znając Dawida to zasponsorował by dla redakcji po takim kompleciku... to fajny chłopak...
Najbardziej by mi chyba zależało na czapeczce, albo podkładce pod mysz...
Ale oczywiście jestem za...
No a ja bym sobie zamówił komplecik (pewnie byłby po nizszej cenie), ale znając Dawida to zasponsorował by dla redakcji po takim kompleciku... to fajny chłopak...
Najbardziej by mi chyba zależało na czapeczce, albo podkładce pod mysz...
Ale oczywiście jestem za...
Może nie będziemy sie rozdrabniać i cały komplet. Spodnie, bluza (dres ofc), czapka z daszkiem, czpaka na zime, podkładka na mysz i jakieś naklejki na kompa, szafe, TV, Hi-Fi czy co tam ktoś se jeszcze wymyśli....
. A jeszcze firmowe Etui na płyty, że długopisach, piórach Parker i kartach telefonicznych nie wspomne

-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Inside dobre pomysły np z kartąiniside pisze:Może nie będziemy sie rozdrabniać i cały komplet. Spodnie, bluza (dres ofc), czapka z daszkiem, czpaka na zime, podkładka na mysz i jakieś naklejki na kompa, szafe, TV, Hi-Fi czy co tam ktoś se jeszcze wymyśli..... A jeszcze firmowe Etui na płyty, że długopisach, piórach Parker i kartach telefonicznych nie wspomne
![]()
-
Łukasz Świerżewski
- Nowy

- Kontakt:
Hmm... a może my redaktorzy zamówilibyśmy jakieś specjalne znaczki informujące o naszej pozycji na WI, tzn. że jesteśmy redaktorami... Poza tym to byłbym zainteresowany kupnem prawie wszystkich takich gadżetów.Teraz będę szedł do nowej szkoły na profil fiz-inf i moge namówić nowych kumpli na takie bajery. Drugi argument dotyczy spotkania całej redakcji w nie dalekiej przyszłości, które bym chciał zorganizować razem z Dawidem... wtedy wszyscy przyjadą w takich koszulkach i łatwo się rozpoznamy
Oczywiście takie gadżety byłyby fajne, gdyby zawierały fajną grafike, więc proponuje, aby nasi graficy ruszyli głową i wymyślili coś odlotowego. Nie wiem jak innym, ale mi by bardzo odpowiadały takie kolory jak są na obecnym WI 
Fajny pomysł
Kubki, koszulki, czapki na zimę (:?:)
Tylko jeszcze jaka by była cena
Ale koszulki by musiały być z porządnego materiału 
-
Łukasz Świerżewski
- Nowy

- Kontakt:
Powracam do tematu, bo przypadkiem wpadlem na serwis www.webcity.pl i przeczytałem tam, że ich serwis już posiada własne gadżety na butik.pl . Wydaje mi się, że ten pomysł był dobry i wnosze o jego kontynuacje. Do tej pory skończyło sie tylko na rozmowiem, ale do czynów nie doszło. Myśle, że bedzie to naprawde dobry pomysł. Dzienne odwiedziny na WI są ogromne, a zatem na stronie głównej da się jakąś reklamówke na ten temat i spróbujemy zaopatrzyć całą Polske w gadżety WI 
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...