Mam taki smieszny problem! Jak wiadomo niektore przegladarki(np.w systemie win98 IE 5.5) standardowo ma ustawione "rozmiar tekstu = najmniejsza"
Moje pytanie dotyczy tego czy istenie jakas komenda ktora przy otwieraniu strony przełączy ten parametr na "rozmiar tesktu=srednia" albo zeby strona nie reagowala na ten parametr. Zeby czcionki były normalnej wielkosci tak jak przy rozmiarze średnim.
dzieki za odpowiedz!
pozdrawiam!
MS IE - zmanimulować czcionki!!!!
Re: MS IE - zmanimulować czcionki!!!!
hmmm, czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie?
Jak sie dzieje ze na przykład na stronach portali onet, interia czcionki elugaja zmianom wielkości nawet wtedy gdy w przeglądarce przestawie wielkość tesktu.
Jesli ktos wie nie mi napisze!!!!
bede bardzo wdzięczny!
pozdrawiam!
Jak sie dzieje ze na przykład na stronach portali onet, interia czcionki elugaja zmianom wielkości nawet wtedy gdy w przeglądarce przestawie wielkość tesktu.
Jesli ktos wie nie mi napisze!!!!
bede bardzo wdzięczny!
pozdrawiam!
sorry, mialo byc ze czcionki NIE ulegają zmianom wielkosci nawet .................
sorry, mialo byc ze czcionki NIE ulegają zmianom wielkosci nawet .................
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

wystarczy jak napiszesz jeden post z pytaniem,
Kod: Zaznacz cały
font {
font-size: 36px;
}