MS IE - zmanimulować czcionki!!!!

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
luqas

MS IE - zmanimulować czcionki!!!!

Post autor: luqas »

Mam taki smieszny problem! Jak wiadomo niektore przegladarki(np.w systemie win98 IE 5.5) standardowo ma ustawione "rozmiar tekstu = najmniejsza"

Moje pytanie dotyczy tego czy istenie jakas komenda ktora przy otwieraniu strony przełączy ten parametr na "rozmiar tesktu=srednia" albo zeby strona nie reagowala na ten parametr. Zeby czcionki były normalnej wielkosci tak jak przy rozmiarze średnim.

dzieki za odpowiedz!
pozdrawiam!
luqas

Re: MS IE - zmanimulować czcionki!!!!

hmmm, czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie?

Jak sie dzieje ze na przykład na stronach portali onet, interia czcionki elugaja zmianom wielkości nawet wtedy gdy w przeglądarce przestawie wielkość tesktu.

Jesli ktos wie nie mi napisze!!!!

bede bardzo wdzięczny!
pozdrawiam!
luqas

Jak sie dzieje ze na przykład na stronach portali onet, interia czcionki elugaja zmianom wielkości nawet wtedy gdy w przeglądarce przestawie wielkość tesktu.
sorry, mialo byc ze czcionki NIE ulegają zmianom wielkosci nawet .................
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

wystarczy jak napiszesz jeden post z pytaniem,

Kod: Zaznacz cały

font {
	font-size: 36px;
}
ODPOWIEDZ