[ocena] strona domowa

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
ReMi_B
Kontakt:

[ocena] strona domowa

Post autor: ReMi_B »

Witam wszystkich forumowiczów, stworzyłem stronę domową... trawało to troszke taka jest jej wizja w mojej głowie ale zmienia się z biegiem czasu i wraz z wpadającymi pomysłami do mojej głowy....

prosił bym bardzo o ocene strony i jej całokształtu tak wizualnego jak teamtycznego....

za wszystkie szczere komentarze bardzo dziękuje

POZDRAWIAM

adres strony http://www.remi.hk.pl
Hygin
Moderator
Kontakt:

Re: [ocena] strona domowa

Post autor: Hygin »

Strona jest brzydka. Jest w niej to coś, że wchodzę i od razy wiem, że jest brzydka... Po za tym rozwala sę pod mozillą. Aha, i nie tytułuj tak wątkóW!!!!!!!
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Taki kwadraciak. Poprostu brzydka cos mi sie tam nie podoba. Nie ma duszy :? czy coś w tym stylu może nie wygląda najgorzej ale nie ma tam nic co przyciągneło by mie żeby ją obejrzeć dokładniej...
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Hmmm... która to już wersja strony? Piąta? :)

Wygląd poprawił się, widzę, że starasz się wzorować na portfoliach... Pod Mozillą faktycznie źle wygląda - spróbuj inaczej zrobić menu. Musisz też trochę pozmieniać 'język' na stronie, tzn zamiast 'galera' pisz po polsku 'galeria'. Poza tym spróbuj zrobić coś nie we flashu, bo ta galeria jest chyba z szablonów Flasha MX... Mam pytanie: czy to jest szablon, czy własna koncepcja?
ODPOWIEDZ