Witam wszystkich forumowiczów, stworzyłem stronę domową... trawało to troszke taka jest jej wizja w mojej głowie ale zmienia się z biegiem czasu i wraz z wpadającymi pomysłami do mojej głowy....
prosił bym bardzo o ocene strony i jej całokształtu tak wizualnego jak teamtycznego....
za wszystkie szczere komentarze bardzo dziękuje
POZDRAWIAM
adres strony http://www.remi.hk.pl
[ocena] strona domowa
Re: [ocena] strona domowa
Strona jest brzydka. Jest w niej to coś, że wchodzę i od razy wiem, że jest brzydka... Po za tym rozwala sę pod mozillą. Aha, i nie tytułuj tak wątkóW!!!!!!!
Taki kwadraciak. Poprostu brzydka cos mi sie tam nie podoba. Nie ma duszy
czy coś w tym stylu może nie wygląda najgorzej ale nie ma tam nic co przyciągneło by mie żeby ją obejrzeć dokładniej...
Hmmm... która to już wersja strony? Piąta?
Wygląd poprawił się, widzę, że starasz się wzorować na portfoliach... Pod Mozillą faktycznie źle wygląda - spróbuj inaczej zrobić menu. Musisz też trochę pozmieniać 'język' na stronie, tzn zamiast 'galera' pisz po polsku 'galeria'. Poza tym spróbuj zrobić coś nie we flashu, bo ta galeria jest chyba z szablonów Flasha MX... Mam pytanie: czy to jest szablon, czy własna koncepcja?
Wygląd poprawił się, widzę, że starasz się wzorować na portfoliach... Pod Mozillą faktycznie źle wygląda - spróbuj inaczej zrobić menu. Musisz też trochę pozmieniać 'język' na stronie, tzn zamiast 'galera' pisz po polsku 'galeria'. Poza tym spróbuj zrobić coś nie we flashu, bo ta galeria jest chyba z szablonów Flasha MX... Mam pytanie: czy to jest szablon, czy własna koncepcja?