[propozycja] nowy dział - asp.net
Re: [propozycja] nowy dział - asp.net
po pierwsze mi chodziło o darmowe programy takie jak webmatrix, które by działały na "słabszych platormach"(win95,98.me). BO jak niema takich, a wiem z doswiadczenia, żę często jest potrzebny taki program właśnie pod np. win98. Więc??
Aaaaa np. Borland C# Builder. W wersji Personal jest za darmo.
oki. ALe pozatym to nima (bo ja o takich niesłyszałem), wiec jak napisze arta to może zrobie prostego asp.net edytora. Jak Znacie jakieś inne ciekawe edytory do asp.net (tylko typu np. fronpage a nie Borland), to napiszcie.
jestem za nigdy dość informacji tym bardziej o nowych technologiach.
Osobiście nic na razie nie wiem na temat ASP ale już zostałem zaszczepiany i idę szukać informacji na sieci .
jeszcze raz jestem za ( nowy dział na forum na pewno znajda się ludzie którzy szukają tych informacji i są tacy którzy tych informacji mogą udzielić )
Osobiście nic na razie nie wiem na temat ASP ale już zostałem zaszczepiany i idę szukać informacji na sieci .
jeszcze raz jestem za ( nowy dział na forum na pewno znajda się ludzie którzy szukają tych informacji i są tacy którzy tych informacji mogą udzielić )
Temat dawno poruszany no ale nie bylo dostatecznie duzo ludzi aby sie tym zajely, wiec dzial nie powstal.
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Jeśli znajdę chwilkę czasu na zgłębienie tej technologii. Obiecuje, że pomogę przy tworzeniu tego działu. A na razie trzeba trochę poczekać.

Oczywiście ten dział jest jak najbardziej potrzebny. Tylko czy ktoś będzie w stanie to poprowadzić... ?. Przykład: ktoś napisał dodawanie danych do bazy ASP i... jakos nikt nie potrafił mu pomóc niestety