Monika Trawińska pisze:Tyle było gadania na temat kursu Corela po czym jak się ukazał to nawet nie skomentowałeś o co bardzo prosiłam bo będę pisała następne kursy i byłyby to dla mnie wskazówki czego unikać na przyszłość.
Cóż - chciałbym to sprostować. Dlatego tyle wypytywałem na temat kursu Corela, bo myślałem, że będzie on tym czego oczekuję (proszę się od razu nie obrażać). Myślałem, że skoro WI jest głównie związane z grafiką i webdesignem, to kurs będzie o Corelu Photo-Paint, a nie DRAW. Draw służy do robienia grafiki wektorowej, która raczej w ogóle się nie przydaje przy robieniu grafiki na stronę (ja korzystam z niego do robienia gazetki szkolnej).
Dlatego też nie czytałem kursu Corela, bo po przeczytaniu kawałka stwierdziłem, że jest on dla mnie zbędny (proszę się znowu nie obrażać) - bo ja to wszystko od dawna wiem i to są podstawy. Nie zauważyłem by na WI był jakiś kurs dla początkujących o Photoshopie i wprowadzenie do niego, więc myślałem, że jak już to ten Draw będzie zaawansowany. To powód dla którego go nie czytałem - jest on dla początkujących i im go polecam.
P.S.: Zauważyłem, Pani Moniko, że jestem ulubioną postacią na forum do wyliczania moich błędów i wyżywania się na mnie. Nic takiego nie robię, siedzę w miarę cicho i odpowiadam tylko na niekóre posty, na które potrafię odpowiedzieć, to jednak dalej jestem przez Panią pokazywany palcem "to ten co tak na wszystkich narzeka". Nie wiem czemu, ale w charakterze przypomina mi Pani moją wychowawczynię w szkole, która na każdej lekcji szuka pretekstu by na mnie nakrzyczeć. Wystarczy, że lekko spojrzę w prawo to ona już "nie gadaj!".