Witam
Planuje zajupic tablet graficzny wacoma i w zwiazku z tym pojawia sie pytanie. Czy tablet przyda sie w pracy (ogolnie webdesign) , usprawni, ulatwi.
Dodam ze jeli chodzi o prace w grafice to rysunku takiego odrecznego raczej nie przekraczam czasowo jak 1/4
Czy przyda mi się tablet graficzny ?
Re: Czy przyda mi się tablet graficzny ?
To wszystko zależy do czego będziesz używać tego tabletu. Wiele zależy od twojego talentu 
Ja mam tablet i różnie go używam, niby trzymanie pióra jest bardziej naturalne niż myszki ale i tak trzeba się przyzwyczaić.
To czy będzie ci potrzebny tablet zależy tylko od ciebie i chyba ciężko będzie nam doradzić. Myślę, że jeśli są to tylko strony internetowe to raczej poradzisz sobie bez tabletu, będzie to raczej nie potrzebny wydatek.
Ja mam tablet i różnie go używam, niby trzymanie pióra jest bardziej naturalne niż myszki ale i tak trzeba się przyzwyczaić.
To czy będzie ci potrzebny tablet zależy tylko od ciebie i chyba ciężko będzie nam doradzić. Myślę, że jeśli są to tylko strony internetowe to raczej poradzisz sobie bez tabletu, będzie to raczej nie potrzebny wydatek.