Jak to działa?
-
Kropek_1990
Jak to działa?
Jestem ciekawy jak działa cały ten proces tworzenia strony. Chodzi mi konkretnie o to skąd mogę mieć pewność, że gość mi zapłaci za wykonaną prace??? Możecie dać jakieś wskazówki jak to działa u was??? I jeszcze takie pytanie: trzeba odliczać jakiś % dla złodziei (urzędów) od danego projektu???
Re: Jak to działa?
najłatwiej to z %, Jeżeli podpisujesz umowę o dzieło to należy jasno i wyraźnie zapisać kto płaci podatek. Za umowę o dzieło jest to około 10% wartości umowy.
Co do kontroli procesu tworzenia strony... w praktyce nie da się tego zrobić jeżeli autor nie jest dużą firmą. Najlepszą metodą jest poproszenie o stworzenie serwisu demo na którym będą widoczne postępy pracy...
Tak swoją drogą i po co Ci ta wiedza... życie intymne programisty to przerażająca sprawa
Co do kontroli procesu tworzenia strony... w praktyce nie da się tego zrobić jeżeli autor nie jest dużą firmą. Najlepszą metodą jest poproszenie o stworzenie serwisu demo na którym będą widoczne postępy pracy...
Tak swoją drogą i po co Ci ta wiedza... życie intymne programisty to przerażająca sprawa