LuxMarket - internetowy sklep elektryczny
Osprzęt elektroinstalacyjny, oprawy oświetleniowe, gniazdka, wyłączniki, domofony, wideodomofony, źródła światła, skrzynki elektryczne, kable, przewody, transformatory i wiele innych. Merten, SLV, Apollo, Kanlux, Lestar, Osram.
http://www.luxmarket.pl
STRONA DO OCENY
[Strona] www.luxmarket.pl - sklep elektryczny
Re: [Strona] www.luxmarket.pl - sklep elektryczny
Jezu, ale pieprznik. To jak pchli targ wygląda, nie jak sklep elektryczny.
Ikonki Twojej roboty? He?
K**wa, jest taki rozp**dziel na tej stronie, aż nie wiem od czego zacząć.
...10 min. później
Odnoszę wrażenie że ten sajt poskładany jest z kilku innych, Twoich, nie Twoich, nieważne - niepasujących do się za nic!
...15 minut później
Zostawiłbym tylko tło. Nie drażni.
Zastanowiłbym się nad zestawem kolorów., ew. brzoskwinkę potraktował gradientem.
LuxMarket.pl, kategorie, info, aranżacje - zdecydowanie zmniejszyć.
Wałki w menu - niepotrzebna symulacja efektu 3D, ; fajnie jak strona sprawia wrażenie jakby była budowana na kilku płaszczyznach, ale takie uwypuklenie już dawno wyszło z mody.
Blok z wyszukiwaniami cosik szerszy od oferty.
Przyłóż się do buttonów w ofercie - pierwsze primo zmniejsz wielkośc fontów, drugie primo, zminimalizuj te ozdobniki, mam na myśli shadow i stroke.
Dziura Ci się zrobiła u góry z prawej.
Zdjęcia w topie średnio reprezentatywne.
W rozwijanych kategoriach - co ten seledynek tam robi, zupełnie od czapy.
Nie no, burdel straszny.
Ikonki Twojej roboty? He?
K**wa, jest taki rozp**dziel na tej stronie, aż nie wiem od czego zacząć.
...10 min. później
Odnoszę wrażenie że ten sajt poskładany jest z kilku innych, Twoich, nie Twoich, nieważne - niepasujących do się za nic!
...15 minut później
Zostawiłbym tylko tło. Nie drażni.
Zastanowiłbym się nad zestawem kolorów., ew. brzoskwinkę potraktował gradientem.
LuxMarket.pl, kategorie, info, aranżacje - zdecydowanie zmniejszyć.
Wałki w menu - niepotrzebna symulacja efektu 3D, ; fajnie jak strona sprawia wrażenie jakby była budowana na kilku płaszczyznach, ale takie uwypuklenie już dawno wyszło z mody.
Blok z wyszukiwaniami cosik szerszy od oferty.
Przyłóż się do buttonów w ofercie - pierwsze primo zmniejsz wielkośc fontów, drugie primo, zminimalizuj te ozdobniki, mam na myśli shadow i stroke.
Dziura Ci się zrobiła u góry z prawej.
Zdjęcia w topie średnio reprezentatywne.
W rozwijanych kategoriach - co ten seledynek tam robi, zupełnie od czapy.
Nie no, burdel straszny.