Oceńcie stronę HoMM' a
Oceńcie stronę HoMM' a
Dzięki za wszystkie posty. Nie spodziewałem się, aż takiej krytyki, ale w sumie dobrze, że ją otrzymałem. Teraz musze poprawidź wszystkie (przynajmiej większość). Wróce tu ze zmianami i stoczymy kolejny pojedynek. KaRoL, dzięki powinieneś zostać zawodowym krytykiem. Polece cię moim znajomym.
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2003 6:17 pm przez Sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Oceńcie stronę HoMM' a
- brak styli kaskadowych
- źle dobrana czcionka
- top w ogóle nie jest związany z grą
- za dużo buttonów
- nie wszyscy mają "Monotype Corsiva" na systemie
- grafika długo się ładuje
- co ma wspólnego góra strony z grą? czyżby Heroes V był o cybernetyce?
- artefakty nie są posegregowane alfabetycznie, co utrudnia znalezienie szukanego elementu
- nawet w tym rozmiarze czcionki co jest standardowo w przeglądarce ustawiona (średnia) w wielu miejscach tekst nie mieści się w wyznaczonych do tego miejscach
- bohaterowie nie mają swoich "zdjęć", co utrudnia znalezienie szukanej postaci
- w topie jest "przycisk" (tak mi to wygląda) "kontakt", jednak nie działa - czemu? zapomniano o nim?
- po kliknięciu na "english" w tym miejscu powinien pojawić się napis "polski" - jak można powrócić do polskiej wersji językowej?
- po zmianie języka napisy na grafikach w menu nadal pozostają po polsku
- po zmianie języka wybieram np. "heroes III" i co widzę? znowu po polsku - więc czemu służy wersja angielska?
- zmieniłem język na angielski i wybieram "newsy", a tam pisze: "Wybrany plik nie istnieje" (?)
Ogólna ocena: 2,5/10
Słabo...
- źle dobrana czcionka
- top w ogóle nie jest związany z grą
- za dużo buttonów
- nie wszyscy mają "Monotype Corsiva" na systemie
- grafika długo się ładuje
- co ma wspólnego góra strony z grą? czyżby Heroes V był o cybernetyce?
- artefakty nie są posegregowane alfabetycznie, co utrudnia znalezienie szukanego elementu
- nawet w tym rozmiarze czcionki co jest standardowo w przeglądarce ustawiona (średnia) w wielu miejscach tekst nie mieści się w wyznaczonych do tego miejscach
- bohaterowie nie mają swoich "zdjęć", co utrudnia znalezienie szukanej postaci
- w topie jest "przycisk" (tak mi to wygląda) "kontakt", jednak nie działa - czemu? zapomniano o nim?
- po kliknięciu na "english" w tym miejscu powinien pojawić się napis "polski" - jak można powrócić do polskiej wersji językowej?
- po zmianie języka napisy na grafikach w menu nadal pozostają po polsku
- po zmianie języka wybieram np. "heroes III" i co widzę? znowu po polsku - więc czemu służy wersja angielska?
- zmieniłem język na angielski i wybieram "newsy", a tam pisze: "Wybrany plik nie istnieje" (?)
Ogólna ocena: 2,5/10
Słabo...
Dokładnie takie samo zdanie mam o tej stronie jak Karol. Bardzo słabo. Oglądając twoją stronę i patrząc na błędy odnosze wrażenie że ta strona to nie jest twoja praca, a jedynie szablon nieudolnie przez ciebie wykorzystany. 
Ciężko byłoby taką stronę jeszcze bardziej spartaczyć. Po prostu ochyda!!!
Strona słaba, grafika nie ma nic wspólnego z grą, czcionka kobyła nie mieści się (corsivy brak
)
Popatrz sobie na porządnie wykonane amatorskie strony o tej grze i zobacz jak wyglądają.
Popatrz sobie na porządnie wykonane amatorskie strony o tej grze i zobacz jak wyglądają.