[Propozycja] Zmiana terminu newslettera
[Propozycja] Zmiana terminu newslettera
witam. mam taka propozycje: zeby newsletter przychodzil w niedziele rano a nie w poniedzialek. co o tym myslicie? pisze o tym ze wzgledu na to, ze caly tydzien jestem zajety, a w niedziele mam wolne, i jest wiecej czasu zeby poczytac newsy itd.
// edit
male btw: w newsletterze jest na dole stara datka (WebInside.pl 2002-2004), wiec tez mozna by przy okazji zmienic. PozdromiX
// edit
male btw: w newsletterze jest na dole stara datka (WebInside.pl 2002-2004), wiec tez mozna by przy okazji zmienic. PozdromiX
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: [Propozycja] Zmiana terminu newslettera
Date poprawimy - dziekuje, a termin newslettera, mhmh, co inni sądzą na ten temat?
Dla mnie jest to bez różnicy, chociaż ogólnie to może i niedziela lub sobota byłaby lepsza, większość ludzi tydzień ma zajęty.
jeszcze mam takie male btw: jaka dostaje newslettera, to zamiast np cudzyslowiow (") mam taki numerek html'owy znaku (& #8221)
Kwestia ustawień klienta pocztytemplar pisze:jeszcze mam takie male btw: jaka dostaje newslettera, to zamiast np cudzyslowiow (") mam taki numerek html'owy znaku (& #8221)
Ja w sumie zawsze znajdę te 5minut na przeczytanie newslettera, ale jeśli komuś robi to różnicę to dlaczego nie?
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Może wypowie się więcej osób?
Zachęcamy prenumeratorów do wyrazenia swojej opinii na ten temat
Zachęcamy prenumeratorów do wyrazenia swojej opinii na ten temat
moze ankietke szczele w topicu, to jak ktos nie bedzie mial ochoty sie rozpisywac to tylko zaglosuje?
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Oczywiście, dobra rada. Przykleiłem także topic - niech powisi jakiś czas.
Jestem za, a nawet przeciw (-; A tak na powaznie, to osobiscie nie sprawia mi to wiekszej roznicy.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
W najnowszym numerze Newslettera będzie reklama zachęcająca do wzięcia udziału w ankiecie, może wyniki będą bardziej uśrednione.
Jak dla mnie to sobota rano to najlepsza pora na czytanie. Przynajmniej w moim przypadku weekend to jedyny okres gdzie mogę poświęcić więcej czasu na tego rodzaju sprawy.
Ja myślę, że nalepszą porą będzie sobota rano i tak też zagłosowałem