[Problem] Skrypty z WI

Tematy, które tyczą się webmasterstwa, a nie pasują do konkretnych działów.
yetti15

[Problem] Skrypty z WI

Post autor: yetti15 »

Ściągłem z waszej strony kilka skryptów, robie tak jak pisze w instrukcji, ale nie działają. Co zrobić. Chcę na stronie mieć księge gości, czat, forum, zegar/kalendarz, newsletter i sonde.
Stig
Administrator

Re: [Problem] Skrypty z WI

Post autor: Stig »

Zdaje mi się, że jedyna szansa efektywnej pomocy Tobie będzie miała miejsce dopiero w momencie kiedy podasz nazwy skryptów i opiszesz konkretne problemy z nimi związane. Niestety, nikt tu chyba (przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo) nie ma zdolności wróżbiarskich i trudno nam będzie odgadnąć te niezwykle istotne szczegóły... :roll:
yetti15

Post autor: yetti15 »

:oops: Przepraszam, zapomniałem :oops:

Było to z tego działu:
http://www.webinside.pl/skrypty/10

PHP Flash Sonda
Download Asystent v1.0
Flash Forum
i kilka innych.

A i mam pytanie. Poleć mi jakieś skrypty na stronę (księga gości, kalendarz, zegar, forum, czat, download i sonda). I powiedźcie mi jak to mam zrobić żeby zadziałało. Moja stronka jest w html. Na serverze działa php 4 i 5 oraz mysql 4.
Stig
Administrator

Post autor: Stig »

Najlepsze skrypty znajdziesz na hotscripts.com - z PHP jest ich tam ponad 10 tysięcy. Mimo wszystko IMHO jeśli chcesz zamieścić na swojej stronie ich tyle, ile wymieniłeś, to poleciłbym zastanowić się nad wyborem jakiegoś rozbudowanego systemu CMS (Mambo, XOOPS, eZpublish, PHP-Fusion itp.). Jeśli chodzi o ogólne rozwiązanie Twoich problemów (znów nie opisałeś ich szczegółowo) to jest nim uważne przeczytanie instrukcji i postępowanie dokładnie według jej wskazań...
ODPOWIEDZ