[Szukam] Darmowe ikony
-
rafcio8405
- Nowy

- Kontakt:
[Szukam] Darmowe ikony
Mam pytanie gdzie znaleźć DARMOWE ikony na strony www lub jakieś elementy graficzne na www??
Re: [Szukam] Darmowe ikony
Nie jestem pewien, czy to właśnie to, czego szukasz, ale kilka ciekawych linków znajdziesz na Blue Vertigo.
EDIT: Właśnie napotkałem na ALA reklamę witryny IconBuffet, gdzie także dostępne są za darmo profesjonalne ikony, ale na dość specyficznej zasadzie... Jednakże warto zobaczyć
EDIT: Właśnie napotkałem na ALA reklamę witryny IconBuffet, gdzie także dostępne są za darmo profesjonalne ikony, ale na dość specyficznej zasadzie... Jednakże warto zobaczyć
Stig taką prosbe mam zwiazana z ta zaproponowana przez ciebie strona IconBuffet, mam problem z rejestracja, wywala mi komunikat: Name must include your last name, wiesz moze o co chodzi?
Musisz podać nazwisko. Prawdopodobnie w wartości tego pola należy podać dwa ciągi znaków oddzielone spacjącfaniak pisze:Stig taką prosbe mam zwiazana z ta zaproponowana przez ciebie strona IconBuffet, mam problem z rejestracja, wywala mi komunikat: Name must include your last name, wiesz moze o co chodzi?
hehehe faktycznie wielkie dzieki, pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim. Jeszcze raz dzieki:)
Wszystkie ikony z Linuxa oraz programów opartych na licencji GNU są również darmowe, jest tam tego sporo. Mam paczkę takich ikon na dysku, możesz się skontaktować ze mna na GG.
FamFamFam to też całkiem miła stronka.