[Szukam] Darmowe ikony

Wszystko, co związane z grafiką, przygotowaniem projektów www, jej optymalizacją oraz tworzeniem reklam internetowych.
rafcio8405
Nowy
Nowy
Kontakt:

[Szukam] Darmowe ikony

Post autor: rafcio8405 »

Mam pytanie gdzie znaleźć DARMOWE ikony na strony www lub jakieś elementy graficzne na www??
Stig
Administrator

Re: [Szukam] Darmowe ikony

Post autor: Stig »

Nie jestem pewien, czy to właśnie to, czego szukasz, ale kilka ciekawych linków znajdziesz na Blue Vertigo.

EDIT: Właśnie napotkałem na ALA reklamę witryny IconBuffet, gdzie także dostępne są za darmo profesjonalne ikony, ale na dość specyficznej zasadzie... Jednakże warto zobaczyć :)
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Stig taką prosbe mam zwiazana z ta zaproponowana przez ciebie strona IconBuffet, mam problem z rejestracja, wywala mi komunikat: Name must include your last name, wiesz moze o co chodzi?
stami
Nowy
Nowy

Post autor: stami »

Stig
Administrator

Post autor: Stig »

cfaniak pisze:Stig taką prosbe mam zwiazana z ta zaproponowana przez ciebie strona IconBuffet, mam problem z rejestracja, wywala mi komunikat: Name must include your last name, wiesz moze o co chodzi?
Musisz podać nazwisko. Prawdopodobnie w wartości tego pola należy podać dwa ciągi znaków oddzielone spacją :)
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

hehehe faktycznie wielkie dzieki, pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim. Jeszcze raz dzieki:)
Sensej
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Sensej »

Wszystkie ikony z Linuxa oraz programów opartych na licencji GNU są również darmowe, jest tam tego sporo. Mam paczkę takich ikon na dysku, możesz się skontaktować ze mna na GG.
atom
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: atom »

FamFamFam to też całkiem miła stronka.
ODPOWIEDZ