[Pytanie] WWW... i co dalej?

Pomoc z zakresu opracowania strategii dla funkcjonowania komercyjnych serwisów internetowych, wprowadzania płatnych treści, a także uczestnictwa w programach partnerskich dla webmasterów.
gamershell
Nowy
Nowy
Kontakt:

[Pytanie] WWW... i co dalej?

Post autor: gamershell »

Widzę że wiele tematów na forum to pojedyńcze tematy "jak zarobic na stronie",
"o jakiej tematyce najlepiej". Chciałbym przedyskutowac ten temat, otóż chodzi mi o to aby stali bywalcy i Ci, którzy już osiągnęli swoje podzielili się swoją wiedzą
i umiejętnościami aby przyszli webmasterzy nie popełniali tych błędów, które popełniały osoby, które już mają swoje strony.
Piotr Bandyk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [Pytanie] WWW... i co dalej?

Post autor: Piotr Bandyk »

Jestem ciekaw kto sprzeda swoje patent za free? :lol:

A powaznie mówiąć - ucz się ucz jak tylko można i gdzie tylko można. Dawaj odpowiednie zpaytania do wyszukiwarek, a sporo się nauczysz.

Od zawsze mówie, że sztuką nie jest sie nauczyć, sztuką jest znaleść wiedzę, dobrą wiedzę.
gamershell
Nowy
Nowy
Kontakt:

Ciekawe motto

No myślę że twoje motto mówi samo za siebie, mam nadzieje że większośc
będzie się nim kierowało!
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Nikt Ci nie da swojego klucza do kasy :) To logiczne, każdy dochodził do tego powoli.

Bardzo dużo pomagają książki o tym. Wogóle to trzeba mieć o tym choć trochę pojęcia. To nie jest tak że się przeczyta jedną książke i już mogę zarobić 1000zł dziennie. Napewno trzeba się naczytać, trzeba przede wszystkim popróbować różne metody zarabiania. Nie ma takiej stałej reguły.
gamershell
Nowy
Nowy
Kontakt:

:)

Cenna uwaga, mam nadzieje że dyskusja się rozwinie!
Mateusz Bogolubow
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Mateusz Bogolubow »

hmmm... moze regula jest - nie poddawac sie, caly czas dazyc do wyznaczonego celu brac pod uwage krytyke innych ale nie zrazac sie przez nia.

Tu wazny jest pomysl i wiara we wlasne sily przyklad google czy microsoft... Ktos moze pomyslec ze trudno jest wymyslec cos nowego - wszystko zostalo juz wymyslone - to nie prawda.

Obecnie jest coraz wiecej zrealizowanych innowacji, ale jest i wiecej mozliwosci. Dobrym przykladem jest strona oferujaca reklame w pikselach. Pomysl mogl sie wydawac troche trywialny, ale za to jaki chwytliwy - jak sie okazalo.

Pewnym rozwiazaniem na szybka kase jest podejrzenie serwisów zagrnicznych i przeniesienie ich na polskie realia, ale to juz wyzsza szkola jazdy... trzeba dobrze znac sie na polskim rynku itd...
indain

Post autor: indain »

No i niestety nie tylko na rynku...Samo to ze podejrzysz jakis zagraniczny pomysl i z podejsciem profesjonalisty w sprawach rynkowch zaczniesz go wykonywac nie gwarantuje sukcesu.[no ale niby jesli dobrze sie zna rynek to mozna to przwidziec] :) ...i tu zaskoczenie...NIE! Pomyslow nie mozna kopiowac, mozna je tylko wykorzystywac naciagajac na juz istniejaca inwencje...-moz esie wydawac skomplikowane :P - ale nie jest :wink:
gamershell
Nowy
Nowy
Kontakt:

_

Myślę że to co powiedzieliście pomoże wielu początkującym.
gamershell
Nowy
Nowy
Kontakt:

A24

Co myślicie o programie partnerskim AUKCJE 24? Podobno można zarobic sporo kasy? Wie ktoś czy wysyłają czekiem, może na e-gold. Czy żeby stworzyc dochodowy serwis warto wplątywac sie w programy partnerskie?
mmdsoft

Post autor: mmdsoft »

Oczywiscie,ze mozna sie podzielic informacja.
Sposoby zarabiania:
AdSense googlowy, Programy Partnerskie, Reklamy na Stronie, Płatność SMS'ami. Na początek polecam adsense - najłatwiej, najszybciej i najpewniej
gamershell
Nowy
Nowy
Kontakt:

Adsense?

Adsense to znaczy co? Jakieś boksy reklamowe z google? (chyba?) Nie wiesz czy na e-gold wypłacają?
ODPOWIEDZ