Chciałbym byście ocenili to co już jest na mojej prywatnej stronie
http://sancenter.livenet.pl
Prywatna Strona
Re: Prywatna Strona
Ogołnie bardzo fajna stronka 
Grafa też mi się bardzo podoba !
Tylko treści troszkę brakuje
I jeśli oferujesz swoje usługi to powinieneś zamieścić jakiś cennik
Ocena: 7/10
Grafa też mi się bardzo podoba !
Tylko treści troszkę brakuje
I jeśli oferujesz swoje usługi to powinieneś zamieścić jakiś cennik
Ocena: 7/10
Czemu dostałem na wstępie informacje, że "Explorerowi mówimy NIE"? Nie od razu widać przycisk "wstęp". Pokazuj taką stronę tylko ludziom z IE, a nie wszystkim dookoła. Ta reszta już wie, że IE jest be.
Co do wstępu - te ikonki FF i Opery mogłeś zlinkować.
Tak przy okazji, to jak optymalizuje się strone pod FF? Nie może być po prostu "Zgodna ze standardami w3."? Czuje się z moim SeaMonkey'em poszkodowny wchodząc na stronę, której "Kod zoptymalizowany jest pod M.FF."
A dalej jest już lepiej - ogólnie mi się podoba. Tylko tekst mógłby być ciemniejszy, bo ciężko się go czyta.
Co do wstępu - te ikonki FF i Opery mogłeś zlinkować.
Tak przy okazji, to jak optymalizuje się strone pod FF? Nie może być po prostu "Zgodna ze standardami w3."? Czuje się z moim SeaMonkey'em poszkodowny wchodząc na stronę, której "Kod zoptymalizowany jest pod M.FF."
A dalej jest już lepiej - ogólnie mi się podoba. Tylko tekst mógłby być ciemniejszy, bo ciężko się go czyta.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Proponowałbym Ci przedewszystkim dostosować stronę do wszystkich przeglądarek w tym także IE. Poprostu zrezygnuj z tych elementów które się żle wyświetlają pod IE. I spróbuj zastąpić je innymi. Ogólnie strona bardzo ładna, przejrzysta, to co mi się wyświetla źle to wiem że jest to spowodowane że korzystam z IE dlatego nie będe o tym pisał 
Ocena: 8/10
Ocena: 8/10
A ja tam nie biorę aż tak do siebie tej sprawy z IE 
I mam małą uwadżkę, że szkoda, że to okienko wyskoczyło mi przy wejściu na tęże stronę podczas gdy ja "od zawsze używam Firefox'a" i przy użyciu właśnie tej przeglądarki pojawił się mi komunikat, że korzystam z IE, tzn: "JUŻ DZIŚ ZMIEŃ PRZEGLĄDARKĘ".
I mam małą uwadżkę, że szkoda, że to okienko wyskoczyło mi przy wejściu na tęże stronę podczas gdy ja "od zawsze używam Firefox'a" i przy użyciu właśnie tej przeglądarki pojawił się mi komunikat, że korzystam z IE, tzn: "JUŻ DZIŚ ZMIEŃ PRZEGLĄDARKĘ".