[strona] b-games.org
[strona] b-games.org
http://b-games.org - moja strona o grach, codziennie coś nowego - gry online, minigierki, newsy. Zapraszam do oceniania no i oczywiście do rejestracji oraz pisania na forum 
Re: [strona] b-games.org
Pierwsze co mi sie rzuca w oczy to gorny baner ktory wystaje z prawej strony poza całość (przynajmniej pod 800 x 600 IE). Druga rzecz to srodkowe okno ,,OSTATNIE POSTY" , wyglada jakby zabrakło grafiki na jego tlo. Po trzecie sam górny baner nie jest zły ale można by było go ciut podrasować. Sama stronka to typowy portal przez co jest czytelna i mozna w miare szybko wszystko znalezc. Czytelna czcionka, przyjemne kolory. Strone oceniam w skali 10 na 4.
O jaki banner ci chodzi, bo strona jest testowana pod wieloma przeglądarkami i nikt żadnego bannera się nie dopatrzył...
Koledze chodzi chyba o TOP.
A co do TOP'u:
środkowa jego część jest strasznie pusta, no i czemu po bokach są tam "pokemony" (zwłaszcza ten z lewej strony).
Napis: "Gry to nasza pasja", bardziej bym uwidocznił.
Przy belkach te "ufoludki" po bokach są mało wyraźne.
Czemu przy linku "Strona główna" jest ikonka Onet.pl ??
Ogólnie jako duży serwis to strona chyba spełnia swoje zadanie
A co do TOP'u:
środkowa jego część jest strasznie pusta, no i czemu po bokach są tam "pokemony" (zwłaszcza ten z lewej strony).
Napis: "Gry to nasza pasja", bardziej bym uwidocznił.
Przy belkach te "ufoludki" po bokach są mało wyraźne.
Czemu przy linku "Strona główna" jest ikonka Onet.pl ??
Ogólnie jako duży serwis to strona chyba spełnia swoje zadanie
Pokemony to znaczy? Chodzi ci o tego Zeldę na dinozaurze?
Nie wiem co to jest ale to właśnie mi Pokemona przypomina 
Poprawiłem ikonkę od "Strony głównej". Liczę na więcej ocen 
Tak chodzilo mi o top strony:P No nie wiem jak u was ale on w kazdej przegladarce wystaje mi za bardzo z prawej strony poza calosc:|
Wygląda na to, że to tylko u ciebie, możesz dać mi jakiegoś screena?cfaniak pisze:Tak chodzilo mi o top strony:P No nie wiem jak u was ale on w kazdej przegladarce wystaje mi za bardzo z prawej strony poza calosc:|
Rzeczywiście przy rozdzielczości 800x600px Top nie poprawnie się zachowuje.
Może powinieneś dla pliku logos dać wartości width="%" lub w px
Może powinieneś dla pliku logos dać wartości width="%" lub w px
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Nie zrozum tego jako obraze ale nie wiem jak szeroki masz rozstaw oczu ale jak dla mnie to strona jest za szeroka a mam rozdzielczość 1024x768 i wszystko wydaje się takie rozciągnięte. Od czasu do czasu korzystam z rozdzielczości 1280x720 i bałbym się wejść na tą stronę. Trochę zbyt dziecinny top. szczególnie w topie ten muchomorek z gry Mario. i kiedyś już to pisałem że ogólnie cały layout oraz rozmieszczenie podchodzi mi pod gotowy styl do phpnuke.
Aine momento bite plis! Przecie to php-nuke i to na dokładke z gotowym skinem więc co tu qna oceniać??